Minos
  • *
  • *
  • *
  • *

Rethymnon, Kreta, Griekenland

  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Perfecte ligging dichtbij het strand
  • Met 24-uursreceptie en 2 restaurants
  • Gezellige pool-/snackbar
Vanafprijs geldt op:
10 mei 4 dagen
met 2 personen
inclusief vlucht vanaf Dusseldorf - Weeze
Alle prijzen & boeken
p.p. vanaf 170

Beoordelingen Minos

Filter beoordelingen:



8,3 Scores door alle beoordelaars (200+)
Animatie 6,8
Eten & Drinken 8,1
Faciliteiten 7,9
Hygiëne 8,5
Kamer 8,0
Kindvriendelijkheid 6,4
Kwaliteit bedden 8,0
Ligging 8,2
Prijs/Kwaliteit 8,1
Algemeen 8,3

In samenwerking met Vakantiepanel.nl

  • Desiree van Orsouw
    Leeftijd:
    47
    Reisgezelschap:
    Met groep
    Reisperiode:
    augustus 2018
    9,0
    Super hotel met heel vriendelijk personeel. Echte aanrader

    Het hotel ligt op een hele mooie locatie op 200 meter van het strand en dicht bij de boulevard. Personeel van het hotel is super vriendelijk. Ons appartement werd elke dag bijgehouden en de koelkast werd aangevuld wat gratis was, bleek achteraf. Echte aanrader voor een relaxte vakantie.

    19-08-2018 door Desiree van Orsouw uit Oss

  • Jac
    Leeftijd:
    64
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    oktober 2018
    8,0
    mooi hotel

    Mooi hoetel met een gevarieerde keuken..... de recreatie ruimte, tafeltennis en poolbiljart is te krap.

    20-10-2018 door Jac uit Venray

  • Adrie
    Leeftijd:
    57
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    augustus 2018
    8,0
    Prima hotel

    Mooie schone kamers met prima bedden. Uitgebreid ontbijt en vriendelijk personeel

    26-08-2018 door Adrie uit Hei en Boeicop

  • Marlein
    Leeftijd:
    55
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    augustus 2018
    9,0
    Geweldig hotel voor volwassenen.

    Voor kinderen geen aanrader alleen diepe zwembaden. Ontbijt perfect, diner was minder. Jammer dat we niet alleen bb konden boeken bij prijsvrij.

    15-08-2018 door Marlein uit Den bosch

  • jeroen
    Leeftijd:
    44
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    augustus 2018
    8,0
    kleinschalig hotel

    zeer deskundig personeel 200 meter van het zandstrand loopafstand tot kern centrum langs strand volop eet en drink gelegenheden vriendelijke mensen

    11-08-2018 door jeroen uit oss

  • Rene
    Leeftijd:
    58
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    juli 2018
    10
    Super

    Heel mooi hotel goed eten keuze genoeg kamer prima. In een woord super hotel en een hele fijne vakantie gehad.

    07-07-2018 door Rene uit Heerlen

  • Annemiek
    Leeftijd:
    66
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    mei 2018
    8,0
    mooi hotel, gunstige ligging 3 min. lopen naar Boulevard

    hotel met 2 zwembaden, mogelijkheid voor welnessbehandeling. Onze kamer zag uit op het binnenste zwembad. Fijn op de begane grond. Goeie schoonmaakservice. Het ontbijt was uitgebreid, alleen het fruit voor i.d. yoghurt kwam uit blik. Het diner bestond uit een buffetdiner. Het eten was goed, maar de wijn van slechte kwaliteit. daarom hebben wij slechts een keer 's avonds in het hotel gegeten. Er werd onmiddellijk gereageerd toen wij een arts nodig hadden. Ook de dagen erna was er belangstelling hoed het ging. Omdat wij de tweede maal logeerden in het hotel kregen wij een uitnodiging van de staf voor een hapje en een drankje. Zodat zij een indruk kregen van onze ervaring. Een nadeel is de muziek die je mee moet luisteren omdat ons terras aan de zwembad kant lag. De meeste mensen willen rust. en degene die muziek willen luisteren, hebben hun eigen muziek bij zich. Dus totaal overbodig en irritant. Ook ligt het vlak langs een drukke weg, die zowel overdag als s'avonds druk bereden wordt. Daar is niets aan te doen.

    24-05-2018 door Annemiek uit Hilversum

  • rieky
    Leeftijd:
    61
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    mei 2018
    8,0
    Rustig ,mooi kamers aanrader

    Nieuwe gedeelte waar wij lagen was zeer goed. Als je niet goed ter been bent is de afstand tot de receptie te groot.Ontbijt uitgebreid en lekker

    17-05-2018 door rieky uit Schaijk

  • Roelof
    Leeftijd:
    64
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    oktober 2017
    9,0
    Fijn hotel

    schoon hotel, vriendelijk personeel, lekker ontbijt

    20-10-2017 door Roelof uit Barneveld

  • Douwe
    Leeftijd:
    64
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    oktober 2017
    9,0
    Prima

    Wij zaten in het nieuwe gedeelte, wat achter het hoofdgebouw staat. Kamer was erg mooi, goede inloopdouche, uitzicht was op andere balkons, dus matig, maar als het erg warm is zal dat wel een koelere plek zijn, omdat er weinig zon komt. Wij hadden alleen logies/ontbijt. Het ontbijt was erg uitgebreid en lekker. De ligging is prima, 5 min lopen naar het strand. De looproute van het nieuwe gedeelte naar restaurantgedeelte is met een aantal gangen en trappen, ook als je de lift gebruikt moet er toch 1 trap genomen worden. We hebben er een goede week vakantie gehad. Zeer tevreden.

    15-10-2017 door Douwe uit Meppel

  • Door meer dan 200 Nederlandse reizigers wordt Minos gemiddeld op internet beoordeeld met een 8,3.

    Daarmee staat deze accommodatie op plek nr. 13 in Rethymnon

    8,3
Alle prijzen & boeken