MITSIS Ramira Beach
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

Psalidi, Kos, Griekenland

  • Perfecte ligging dichtbij strand en centrum
  • Recreatiemogelijkheden voor jong en oud
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Geliefd en kindvriendelijk complex
Vanafprijs geldt op:
10 mei 3 dagen
met 2 personen
inclusief vlucht vanaf Dusseldorf - Int.
Alle prijzen & boeken
p.p. vanaf 195

Beoordelingen MITSIS Ramira Beach

Filter beoordelingen:




8,7 Scores door alle beoordelaars (500+)
Animatie 8,3
Appartement 9,0
Eten & Drinken 8,3
Faciliteiten 8,4
Hygiëne 8,5
Kamer 8,2
Kindvriendelijkheid 8,1
Kwaliteit bedden 7,7
Ligging 7,7
Prijs/kwaliteit 8,3
Service personeel 8,6
Algemeen 8,7

In samenwerking met Vakantiepanel.nl

  • Lisanne
    Leeftijd:
    32
    Reisgezelschap:
    Met het gezin
    Reisperiode:
    juni 2018
    10
    Fantastische bestemming voor ultieme vakantiegevoel

    Wij zijn voor de zevende keer naar Mitsis Ramira Beach geweest en weer hebben ze ons weten te verrassen. Het hotel is erg schoon en het personeel doet er alles aan je het naar de zin te maken. Je vraagt en het wordt geregeld. Lieve dames van het animatieteam, genoeg te doen voor kinderen. Heel eigen kinderzwembad waar je als gast zonder kinderen geen last van hoeft te hebben omdat het een van de drie zwembaden is en deze wat afgelegener ligt van de rest. Zo haalt iedereen uit zijn vakantie wat hij of zij zoekt. Alles netjes onderhouden, ruime kamers...voor ons zeker niet de laatste keer.

    30-06-2018 door Lisanne uit Zeist

  • ina
    Leeftijd:
    56
    Reisgezelschap:
    Met een bekende
    Reisperiode:
    augustus 2018
    8,0
    Super Hotel

    Super Hotel schoon klantvriendelijk echt de moeite waard

    21-08-2018 door ina uit olst

  • Annie
    Leeftijd:
    64
    Reisgezelschap:
    Met het gezin
    Reisperiode:
    mei 2018
    8,0
    Gemoedelijke sfeer en heerlijk eten

    Sommige in restaurant werken resultaat gericht i.p.v. klantgericht (erg gehaast en dat is sfeer bepalend als je rustig wilt eten) maar dat geldt zeker niet voor iedere ober. Hotelkamer was schoon en groot. Helaas zat onze hotelkamer boven het restaurant met een lawaaierig aggregaat. Al met al toch een hele leuke vakantie gehad.

    22-05-2018 door Annie uit Waalre

  • dirk
    Leeftijd:
    57
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    mei 2018
    9,0
    Prima ressort, schoon, goed eten, vriendelijk personeel

    Ramira beach is een prima ressort. Het eten was goed. je moest wel steeds goed kijken, maar je kon elke dag iets anders eten. Er waren zelfs gekookte aardappelen. nooit eerder meegemaakt. Personeel super vriendelijk en het hotel was erg schoon. Erg goed ook bij het strand, waar je ook gratis kon eten en drinken. Bediening nam je bestelling op en bracht je drank ook naar je toe als je genoeg geduld had om te wachten.

    10-05-2018 door dirk uit Hoofddorp

  • Marjan
    Leeftijd:
    45
    Reisgezelschap:
    Met het gezin
    Reisperiode:
    mei 2018
    8,0
    Geweldig

    Luxe accommodatie en super mooi gelegen. Echt een aanrader. Het was jammer dat de watersporten nog niet gedaan konden worden. Maar daarvoor was het zee water te koud. Maatvoerden super.

    05-05-2018 door Marjan uit Zwolle

  • toon
    Leeftijd:
    53
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    oktober 2017
    9,0
    goed

    het was in een woord zeer goed zeker voor herhaling vat baar

    31-10-2017 door toon uit mierlo

  • Adri
    Leeftijd:
    62
    Reisgezelschap:
    Met het gezin
    Reisperiode:
    oktober 2017
    7,0
    maximaal 4 sterren

    Leuk hotel met all-inclusive concept. De kamers zijn ruim. Wij hadden een familiekamer waar twee bedden (voor kinderen) in een extra gedeelte stonden. Prima, alleen jammer dat er in dat gedeelte geen airco was. De badkamer is erg basic en deze heeft onderhoud nodig. De kamer zelf miste de finesse van een luxe hotel. Voorbeeld: slechts twee glazen op een kamer voor vier personen. Ook de buitendeur sloot zo slecht dat het leek dat er 's nachts auto's door de kamer reden. Het personeel aan de receptie was vriendelijk, maar niet echt gastgericht. Voorbeeld: toen wij vroegen waar de bus naar Kos-stad vertrok, kregen we dit keurig te horen, maar ze zeiden niet bij dat wij bij hen de kaartjes goedkoper waren dan in de bus. Het restaurant was rommelig ingericht. De tafels stonden niet prettig opgesteld. Het eten was prima en er was voldoende variatie. Ook de service aan de tafel krijgt een ruime voldoende. De wijze van het aanbieden van verse jus d'orange bij het ontbijt kon onze waardering niet verdienen. Het zelf moeten persen van sinaasappels is leuk voor kinderen, maar past niet in een hotel van deze klasse. Ook konden we merken dat het eind van het seizoen was. De koks achter de diverse bakplaten waren geregeld erg bot. Met de animatie hebben we geen ervaring. Het aanbod was niet zodanig dat we geïnteresseerd waren. Te eenzijdig. Wij gaan in ieder geval niet terug.

    22-10-2017 door Adri uit Bodegraven

  • Annie
    Leeftijd:
    56
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    oktober 2017
    10
    Fantastisch hotel, zeker 4 sterren waard!

    Alles prima hier! Mooi hotel, prettige ontvangst, mooie kamer met prima bedden, schoon en ruim, groot balkon. Enige minpuntje: we moesten douchen in bad. Eten: perfect! Drie maal per dag genoeg keus en afwisseling. Tussendoor nog mogelijkheden voor tosti's/broodjes/fruit, etc. Ook gebruik gemaakt van Chinees en Italiaans restaurant a la carte: heerlijk gegeten. Personeel is ontzettend aardig, staan allemaal altijd voor je klaar, sommigen spreken zelfs een aardig woordje Nederlands! Drankjes ook goed. Kortom: AANRADER!!! Animatie: er worden genoeg activiteiten georganiseerd. Enige minpuntje: iedere avond muziek (met dans of karaoke e.d.) tot ongeveer 24.00 uur bij het zwembad. Als je dan voor die tijd wilt gaan slapen....oordopjes mee!

    18-10-2017 door Annie uit Assendelft

  • Gerrie
    Leeftijd:
    62
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    september 2017
    8,0
    Goed hotel met een goede ligging

    We hadden een familiekamer c.q. een tweekamerappartement met een privézwembad met ligbedden. De tweede kamer heeft een eigen tv, twee verrijdbare slaapbanken maar heeft helaas geen airco. Met slechts twee personen hadden we daar natuurlijk geen last van. De kamers zijn ruim en schoon en dagelijks worden de handdoeken gewisseld, vaak wel tweemaal per dag. De badkamer heeft hier en daar wat onderhoud nodig. De bedden slapen prima. Het personeel is uiterst vriendelijk en op de terrassen worden de (lokale) drankjes aan de tafel gebracht, tenzij het erg druk is, zelf halen aan de bar kan natuurlijk ook. Geen lange rij wachtenden aan de bars. Mede door het grote eigen (kiezel)strand met veel ligbedden / ligbanken en een (snack)bar waren er aan de zwembaden (met zout water) voldoende ligbedden. In het buffetrestaurant staan de tafels wel heel erg dicht op elkaar en zelfs deels in het gangpad. Over zo’n tafel in het gangpad hebben we de eerste dag al ons beklag gedaan, omdat er telkens tegen onze tafel, stoelen of armen werd aangelopen. Van rustig eten is daar geen sprake. De tafel bleef echter staan en wij hebben de overige dagen in buitengedeelte m.n. voor rokers gegeten. Overigens wordt je naar de tafel begeleid, waarbij je wel kunt aangegeven dat je ergens anders wilt zitten, naar een paar maal weten ze dat vanzelf. Het eten is goed, met een ruime keus, maar de dagelijkse variatie is beperkt. Er is ook nog een Chinees en Italiaans restaurantje, wij hebben daarvan geen gebruik gemaakt. De animatie start dagelijks om 10:00 uur en is goed. Naar Kos stad lopen is net iets te ver, maar de bus stopt voor de deur. In de nabijheid van het hotel zijn geen noemenswaardige winkels, dan kun je beter naar de winkel in het hotel zelf.

    20-09-2017 door Gerrie uit Velden

  • Myrna
    Reisgezelschap:
    expert
    8,0

    Mooi groot complex. Het hotel bestaat uit 2 delen het hoofgebouw en het bijgebouw. Als je bij het bijgebouw zit dan zijn de kamers om het 2e zwembad heen gebouwd. Dit kan als preferentie bij boeking gezet worden. Het hoofdgebouw is veel groter qua opzet daar moet je van houden. Het personeel wat er werkt is altijd behulpzaam en vriendelijk

    29-06-2012 door Myrna

  • Door meer dan 500 Nederlandse reizigers wordt MITSIS Ramira Beach gemiddeld op internet beoordeeld met een 8,7.

    Daarmee staat deze accommodatie op plek nr. 17 in Kos

    8,7
Alle prijzen & boeken