Basss

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

Parijs, Parijs, Frankrijk

  • Luxe Hotel in Parijs
Vanafprijs geldt op:
12 december 1 nacht
met 2 personen
Eigen vervoer
Alle prijzen & boeken
p.p. vanaf 67

Informatie over Basss

Een sfeervol boutique hotel in de geliefde wijk kunstenaarswijk Montmartre. Vanuit het hotel loopt u zo naar de Sacré Coeur en Place du Tertre. In de directe omgeving zijn verschillende winkeltjes, terrasjes en leuke restaurants.

Ligging

ideaal gelegen in de wijk Montmartre, dichtbij de Mouline Rouge, de basiliek de Sacré Coeur en het artiestenpleintje van Montmartre. In de directe omgeving zijn verschillende winkeltjes, terrasjes en restaurants.

Faciliteiten

receptie, lift, gratis WiFi, kluisje en strijk-ijzer/plank bij de receptie op aanvraag verkrijgbaar.Ontbijtruimte.

Kamers

netjes en vriendelijk ingerichte kamers voorzien van TV, telefoon, gratis WiFi, airco en badkamer met douche, toilet en haardroger.

Verzorging

op basis van logies en ontbijtbuffet.

Parkeren

parkeren in de buurt circa € 20,- per dag

Metro

Blanche stop lijn 2 ( dan circa 5 minuten lopen), Abbesses stop lijn 12 (dan circa 3 minuten lopen)

Bijzonderheden

Toeristenbelasting ca. € 1,- tot € 1,50 p.p.p.n indien u verblijft in een 2-sterrenaccommodatie, € 1,65 tot € 2,- p.p.p.n in een 3-sterrenaccommodatie, € 2,50 tot € 3,- p.p.p.n in een 4-sterrenaccommodatie en € 3,30- tot € 4,50 p.p.p.n. in een € 5-sterrenaccommodatie. Deze belasting is niet inbegrepen in de hotelprijzen en dient ter plaatse te worden voldaan.

Bovenstaande tekst is onder voorbehoud en kan per reis verschillen (bv. wat is wel/niet inbegrepen). De informatie van de door jou gekozen reis & aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, indien een reis staat geselecteerd.
Alle prijzen & boeken