A en O Munchen Laim

  • *
  • *

Munchen, Munchen, Duitsland

  • In het park bij Paleis Nymphenburg
  • 4 haltes naar Munich's station
  • 24-uurs receptie en lobbybar
  • Maak gebruik van gratis WiFi
  • Helaas: deze accommodatie heeft op dit moment geen aanbod.

    Bekijk ons beschikbare aanbod in Munchen of Duitsland

Informatie over A en O Munchen Laim

Op zoek naar een fijne accommodatie in Munchen? A en O Munchen Laim is een budget 2-sterren hotel, ideaal voor een aangename vakantie. Het hotel behoort tot de welbekende A en O keten. Bekijk snel de foto's van A en O Munchen Laim voor meer informatie. Boek jouw vakantie naar A en O Munchen Laim en geniet van een heerlijke vakantie in Duitsland!

Budgethotel direct bij het S-Bahn-station München-Laim, op slechts 4 haltes van het centraal station. Het hotel ligt direct aan het paleispark met Nymphenburg Palace en de Royal Stag Garden. Bar in de lobby. Tafelvoetbal, biljart. Internetterminals. Automaat. Lift. Parkeerplaats. 132 kamers, haardroger, tv (alleen in een- / tweepersoonskamer / 4-persoonskamer). Kamer met 4 bedden, voorzien van tweepersoonsbed en stapelbed, te boeken. Bed in een kamer met 4-6 bedden: eenvoudige accommodatie in een kamer met 4-6 bedden samen met andere reizigers in het hostelgebied.

DERTOUR Extra: supersnel WiFi-gebruik.

Klantgegevens:
De 2e en 3e persoon (in een eenpersoonskamer) of 3e en 4e persoon (in een tweepersoonskamer) worden ondergebracht in het stapelbed.
Kind: maximaal 2 kinderen tot 17 jaar in een kamer met 2 volledig betalende gasten (in een tweepersoonskamer) inclusief ontbijt gratis.
Single met kind: maximaal 2 kinderen tot 17 jaar op de kamer met 1 volledig betalende gast (in een eenpersoonskamer) inclusief ontbijt gratis.

Speciale aanbiedingen:
Prijsvoordeel: zondagavond EUR 37 in een tweepersoonskamer, EUR 54 in een eenpersoonskamer, EUR 31 in een kamer met 4 bedden, EUR 28 in een bed in een kamer met 4-6 bedden.

Opmerking: deze servicebeschrijving is geldig van 1 april 2016 tot 31 oktober 2016 (zomercatalogus 2016).

Bovenstaande tekst over A en O Munchen Laim is onder voorbehoud en kan per reis verschillen (bv. wat is wel/niet inbegrepen). De informatie van de door jou gekozen reis & aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, indien een reis staat geselecteerd.