A en O Munchen Hackerbrucke

  • *
  • *

Munchen, Munchen, Duitsland

  • Met bar, tafelvoetbal & speelkamer
  • 1 halte naar het Centraal Station
  • Dakterras met panorama uitzicht
  • Enkele kamers met bad
Vanafprijs geldt op:
3 januari 1 nacht
met 2 personen
Eigen vervoer
Alle prijzen & boeken
p.p. vanaf 31

Informatie over A en O Munchen Hackerbrucke

Op zoek naar een fijne accommodatie in Munchen? A en O Munchen Hackerbrucke is een budget 2-sterren hotel, ideaal voor een aangename vakantie. Het hotel behoort tot de welbekende A en O keten. Bekijk snel de foto's en reviews van A en O Munchen Hackerbrucke voor meer informatie. Boek jouw vakantie naar A en O Munchen Hackerbrucke en geniet van een heerlijke vakantie in Duitsland!

Modern hotel en hostel vlakbij het centraal station. S-Bahn: Hackerbrücke, ca. 500 m, tram: Marsstraße, tegenover het hotel. "Mountain-View Skybar" met dakterras en adembenemend uitzicht. Tafelvoetbal, biljart. Internetterminals. Lift. Garage. 203 kamers, haardroger, tv (alleen in een- / tweepersoonskamer / 4-persoonskamer). Kamer met 4 bedden, voorzien van tweepersoonsbed en stapelbed, te boeken. Bed in een kamer met 4-6 bedden: eenvoudige accommodatie in een kamer met 4-6 bedden samen met andere reizigers in het hostelgebied.

DERTOUR Extra: supersnel WiFi-gebruik.

Klantgegevens:
De 2e en 3e persoon (eenpersoonskamer) of 3e en 4e persoon (tweepersoonskamer) zijn ondergebracht in het stapelbed.
Kind: maximaal 2 kinderen tot 17 jaar in kamer met 2 volledig betalende gasten (tweepersoonskamer) inclusief ontbijt gratis.
Single met kind: maximaal 2 kinderen tot 17 jaar in kamer met 1 volledig betalende gast (eenpersoonskamer) inclusief ontbijt gratis.

Speciale aanbiedingen:
Prijsvoordeel: zondagavond EUR 37 in een tweepersoonskamer, EUR 54 in een eenpersoonskamer, EUR 30 in een kamer met 4 bedden, EUR 27 in een bed in een kamer met 4-6 bedden.

Opmerking: deze servicebeschrijving is geldig van 1 april 2016 tot 31 oktober 2016 (zomercatalogus 2016).

Bovenstaande tekst over A en O Munchen Hackerbrucke is onder voorbehoud en kan per reis verschillen (bv. wat is wel/niet inbegrepen). De informatie van de door jou gekozen reis & aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, indien een reis staat geselecteerd.
Alle prijzen & boeken