A en O Hamburg Hammer Kirche

  • *
  • *

Hamburg, Hamburg, Duitsland

  • Vlakbij het metrostation Hammer Kirche
  • Maak gebruik van gratis WiFi
  • Familiekamers beschikbaar
  • 24-uursreceptie
Vanafprijs geldt op:
27 september 1 nacht
met 2 personen
Eigen vervoer
Alle prijzen & boeken
p.p. vanaf 38

Informatie over A en O Hamburg Hammer Kirche

Op zoek naar een fijne accommodatie in Hamburg? A en O Hamburg Hammer Kirche is een budget 2-sterren hotel, ideaal voor een aangename vakantie. Het hotel behoort tot de welbekende A en O keten. Bekijk snel de foto's en reviews van A en O Hamburg Hammer Kirche voor meer informatie. Boek jouw vakantie naar A en O Hamburg Hammer Kirche en geniet van een heerlijke vakantie in Duitsland!

Eenvoudig hotel met goede verbindingen naar het centrum van de stad (ongeveer 6 minuten). Metro: Hammer Kirche, 300 m. Lobby bar. Fietsverhuur, Vending Machine. Lift. Garage. 67 kamers, haardroger, TV. 4-slaapkamer (VI G) uitgerust met een dubbel bed en een stapelbed, beschikbaar.

Kind :. Maximaal 2 kinderen tot 17 jaar in de kamer met 2 volwassenen in een tweepersoonskamer inclusief ontbijt gratis.

Single met kind :. Maximaal 2 kinderen tot 17 jaar in een kamer met een betalende in een tweepersoonskamer voor enkel gebruik, inclusief ontbijt gratis. De accommodatie van de 2e en 3e in een tweepersoonskamer voor enkel gebruik of 3e en 4e persoon Double vindt plaats in een stapelbed.

DERTOUR Extra: High-speed Wi-Fi.

besparing:
Prijs voordeel: zondagavond EUR 35 in een tweepersoonskamer, EUR 50 in een tweepersoonskamer voor enkel gebruik, EUR 28 in de 4-persoonskamer.

Opmerking: deze dienst beschrijving is geldig van 2016/04/01 tot 31/10/2016 (zomer Catalogus 2016).

De stad Hamburg is een cultuur en toerisme belasting, die al in onze tarieven is inbegrepen opladen


Bovenstaande tekst over A en O Hamburg Hammer Kirche is onder voorbehoud en kan per reis verschillen (bv. wat is wel/niet inbegrepen). De informatie van de door jou gekozen reis & aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, indien een reis staat geselecteerd.
Alle prijzen & boeken