A en O Dresden Hauptbahnhof

  • *
  • *

Dresden, Dresden, Duitsland

  • Skybar met uitzicht over Dresden
  • Geschikt voor families met kids
  • Maak gebruik van gratis WiFi
  • 24-uursreceptie
Vanafprijs geldt op:
27 september 1 nacht
met 2 personen
Eigen vervoer
Alle prijzen & boeken
p.p. vanaf 31

Informatie over A en O Dresden Hauptbahnhof

Op zoek naar een fijne accommodatie in Dresden? A en O Dresden Hauptbahnhof is een budget 2-sterren hotel, ideaal voor een aangename vakantie. Het hotel behoort tot de welbekende A en O keten. Bekijk snel de foto's en reviews van A en O Dresden Hauptbahnhof voor meer informatie. Boek jouw vakantie naar A en O Dresden Hauptbahnhof en geniet van een heerlijke vakantie in Duitsland!

Modern Niet-rokers budget hotel, op loopafstand van het centraal station (400 m). "Skybar" met dakterras. Zonneterras met ligstoelen. Internet terminals. Vending Machine. Lift. Parking. 165 kamers, haardroger, TV (alleen in dubbele / tweepersoonskamer voor enkel gebruik / 4 bed kamer). 4-persoonskamer, een tweepersoonsbed en een stapelbed, kunnen worden geboekt. Eenvoudige accommodatie op een 4-6-bed kamers zijn beschikbaar, samen met andere reizigers in het hostel gebied.

Kind :. Maximaal 2 kinderen tot 17 jaar in de kamer met 2 volwassenen (tweepersoonskamer) inclusief ontbijt gratis.

Single met kind: maximaal 2 kinderen tot 17 jaar in een kamer met een full-betaler (tweepersoonskamer voor enkel gebruik), inclusief ontbijt gratis .. De accommodatie van de 2e en 3e (tweepersoonskamer voor enkel gebruik) of de 3e en 4e persoon (tweepersoonskamer) vindt plaats in een stapelbed.

DERTOUR Extra: High-speed Wi-Fi-toegang.

Informatie voor klanten:
De stad Dresden zal een extra belasting te heffen, afhankelijk van de koers die moet worden betaald ter plaatse: 30 EUR, een bedrag van 1 EUR per persoon / nacht in rekening gebracht. De heffing wordt verhoogd met een toename van de daggeldrente op elke 30 EUR met 2 EUR per kamer / nacht. Onder voorbehoud van wijzigingen.

besparing:
Prijs voordeel: zondagavond EUR 29 in een tweepersoonskamer, EUR 49 in een eenpersoonskamer, 27 euro in een eenpersoonskamer, EUR 25 in het bed in 4-6 persoonskamers.
Besparing Datum: 4 = 3 aankomst 01.04.-16.05. u. 22.05.-30.05. u. 05.06.-31.10.

Opmerking: deze dienst beschrijving is geldig van 2016/04/01 tot 2016/10/31.

Bovenstaande tekst over A en O Dresden Hauptbahnhof is onder voorbehoud en kan per reis verschillen (bv. wat is wel/niet inbegrepen). De informatie van de door jou gekozen reis & aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, indien een reis staat geselecteerd.
Alle prijzen & boeken