Achat Plaza City Bremen

  • *
  • *
  • *
  • *

Bremen, Bremen, Duitsland

  • Eersteklas Hotel in Bremen
  • Zeer populaire vakantie

Informatie over Achat Plaza City Bremen

Op zoek naar een fijne accommodatie in Bremen? Achat Plaza City Bremen is een luxe 4-sterren hotel, ideaal voor een aangename vakantie. Het hotel behoort tot de welbekende Achat keten. Het hotel wordt gemiddeld beoordeeld met een 8,7 door meer dan 200 reizigers. Bekijk snel de foto's en reviews van Achat Plaza City Bremen voor meer informatie. Boek jouw vakantie naar Achat Plaza City Bremen en geniet van een heerlijke vakantie in Duitsland!

ONTWERP EN EEN GEVOELIGE SFEER IN HARMONIE
Nieuw designhotel gebaseerd op de leer van Feng Shui, ca. 350 m van het centraal station. Het hotel is het eerste in zijn soort en combineert moderne elegantie met een feelgood-sfeer. De 5 verdiepingen concentreren zich elk op één element van Feng Shui: hout, vuur, aarde, metaal en water, vormen een harmonie en creëren zo een feelgood-sfeer. Restaurant, bar, rokerslounge. Sauna, stoombad. Optillen. Garage. 163 kamers, haardroger, tv, minibar, airconditioning, kluis.

Kind: tot 9 jaar incl. Ontbijt gratis *.

Single met kind: tot 9 jaar in kamer met 1 volledig betalende gast (zakelijke tweepersoonskamer voor eenpersoonsgebruik ) inclusief ontbijt gratis.

DERTOUR Extra: een toegangsbewijs voor het casino van Bremen.

Meer inclusief: internetgebruik (LAN en WLAN) en eenmalig gebruik van de minibar per verblijf, gevuld met bier en frisdrank.

Klant informatie:
* Kind als 3e persoon in een kamer met 2 volledig betalende gasten.

Goed om te weten:
Onze hotelprijzen zijn inclusief de toeristenbelasting van de stad Bremen.

Speciale aanbiedingen:
Korting voor vroege boekers: 5% korting tot 30 dagen voor aankomst.
Bespaar: 3 = 2 Aankomst donderdag of vrijdag 1 april - 29 april u. 01.07.-19.08.

Gedetailleerde informatie op pagina 67

Opmerking: deze servicebeschrijving is geldig van 1 april 2016 tot 31 oktober 2016 (zomercatalogus 2016).

Bovenstaande tekst over Achat Plaza City Bremen is onder voorbehoud en kan per reis verschillen (bv. wat is wel/niet inbegrepen). De informatie van de door jou gekozen reis & aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, indien een reis staat geselecteerd.
Alle prijzen & boeken