A en O Berlin Mitte

  • *
  • *

Berlijn, Berlijn, Duitsland

  • Gelegen tussen Berlin Mitte & Kreuzberg
  • Economy Hotel in Berlijn
  • Modern hotel/hostel
  • WiFi aanwezig
Vanafprijs geldt op:
25 februari 1 nacht
met 2 personen
Eigen vervoer
Alle prijzen & boeken
p.p. vanaf 28

Informatie over A en O Berlin Mitte

A en O Berlin Mitte is een budget 2-sterren hotel in Berlijn. Het hotel behoort tot de welbekende A en O keten. In dit hotel geniet je van een aangename vakantie. Bekijk snel de foto's en reviews van A en O Berlin Mitte voor meer informatie. Boek jouw vakantie naar A en O Berlin Mitte en geniet van een heerlijke vakantie in Duitsland!

Modern hotel en hostel tussen Berlin Mitte en Kreuzberg, twee metrostations naar de Alexanderplatz. Metro :. Heinrich-Heine-Str, 250 m. Frisdrankautomaat .. Internet terminal. Familie lounges en spel kamers voor gezinnen met kinderen. Lift. Parking. 371 kamers, haardroger, TV (alleen DI / EI / VI). 4-slaapkamer (VI G) met een dubbele en een stapelbed kan worden geboekt. PX: eenvoudige accommodatie op een 4-6-persoonskamer, samen met andere reizigers in het hostel gebied.

Kind :. Maximaal 2 kinderen tot 17 jaar in de kamer met 2 volwassenen (dubbel) inclusief ontbijt gratis.

Single met kind: (. DZ Alleinn) Maximaal 2 kinderen tot 17 jaar in een kamer met een volledige betaling met ontbijt gratis.. De accommodatie van de 2e en 3e (DZ Alleinn.) Of 3e en 4e persoon (DZ) vindt plaats in een stapelbed.

DERTOUR Extra: High-speed Wi-Fi-toegang.

besparing:
Prijs voordeel: zondagavond EUR 33 in een tweepersoonskamer, EUR 52 in een tweepersoonskamer Alleinn, EUR 31 in de vier-bed kamers, EUR 29 in het bed in 4-6 bed kamer met een andere reiziger ..

Opmerking: deze dienst beschrijving is geldig van 2016/04/01 tot 31/10/2016 (zomer Catalogus 2016).

Bovenstaande tekst over A en O Berlin Mitte is onder voorbehoud en kan per reis verschillen (bv. wat is wel/niet inbegrepen). De informatie van de door jou gekozen reis & aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, indien een reis staat geselecteerd.
Alle prijzen & boeken