4moods Suites en Spa

  • *
  • *
  • *
  • *

Bad Griesbach, Beieren, Duitsland

  • Eersteklas Hotel in Bad Griesbach
  • Zeer populaire vakantie
Vanafprijs geldt op:
1 november 5 nachten
met 2 personen
Eigen vervoer
Alle prijzen & boeken
p.p. vanaf 228

Informatie over 4moods Suites en Spa

4moods Suites en Spa is een luxe 4-sterren hotel in Bad Griesbach. Dit is een plaatsje in het zuidoosten van Duitsland, vlakbij de grens van Oostenrijk. Het 4moods opende in 2017 en is een vakantiehotel voor volwassenen, met als prioriteit gasten echte rust en ontspanning bieden. Dit hotel biedt het je een harmonieuze mix van spanning en ontspanning om uw batterijen weer op te laden. Stem je verblijf af op je persoonlijke wensen en ontsnap aan de hectiek van alledag.

Optimaal genieten en ontspannen in het adults only 4moods Suites en Spa

Ligging in Bad Griesbach

Bad Griesbach staat garant voor golf, genieten en gastvrijheid. In de omgeving van dit hotel vind je onder andere een geneeskrachtige, thermale mineraalwaterbron en een golfresort dat uniek is in Europa. Je vindt het grootste aangesloten golfresort van Europa en de grootste golfschool ter wereld met 36 pro's op één plek. Het grote aanbod aan interessante toernooien (meer dan 160) gedurende het jaar onderstreept de unieke positie van Bad Griesbach op het gebied van golf. Daarnaast leiden 17 nordic walking-routes en 150 kilometer aan wandelpaden, door het idyllische landschap van Bad Griesback. 

Faciliteiten 4moods Suites en Spa

Hotel 4moods beschikt over een culinair restaurant, een lichte wintertuin en een gezellige lobbybar met open haard. Ook is er een uniek wellnessconcept aanwezig in dit hotel dat staat voor de blijvende, positieve ontwikkeling van je eigen persoonlijkheid: tijd nemen voor jezelf en duurzame ontspanning ervaren, ver weg van de stress en hectiek van alledag. De spa beschikt over een salve-in-terra, brechelbad, stenen sauna, Finse sauna, binnen- en buitenzwembad, steenzoutmuur, massage, fitness en personal training. 

Kamers 4moods Suites en Spa

Elke verdieping van het hotel is afgeleid van de vier seizoenen en is dan ook gewijd aan een heel bijzondere sfeer in de lente, zomer, herfst en winter. De moderne suites en kamers verwelkomen je hier en begeleiden je naar een wereld van rust en ontspanning. Dit hotel heeft 83 kamers waarvan de meeste over een balkon of terras beschikken. De kamers zijn voorzien van gratis WiFi, een yogamat, tablet, een grote Smart TV, minibar en een heerlijke regendouche.

Bovenstaande tekst over 4moods Suites en Spa is onder voorbehoud en kan per reis verschillen (bv. wat is wel/niet inbegrepen). De informatie van de door jou gekozen reis & aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, indien een reis staat geselecteerd.
Alle prijzen & boeken