Sun Parc

  • *
  • *
  • *

Ringsheim, Baden Wurttemberg, Duitsland

  • Geniet van een wijntje uit Baden
  • Bezoek het Europa-park vlakbij
  • Een uitgebreid ontbijtbuffet
  • Treinstation op loopafstand
Vanafprijs geldt op:
31 maart (2 dagen)
met 2 personen
Logies & ontbijt
Eigen vervoer
Alle prijzen & boeken *Exclusief bijdrage Calamiteitenfonds: (€ 2,50 per boeking).
p.p. vanaf 60

Informatie over Sun Parc

Sun Parc is een middenklasse 3-sterren hotel in Ringsheim. In dit hotel geniet je van een aangename vakantie. Het hotel wordt gemiddeld beoordeeld met een 7,3 door meer dan 20 reizigers. Bekijk snel de foto's en reviews van Sun Parc voor meer informatie. Boek jouw vakantie naar Sun Parc en geniet van een heerlijke vakantie in Duitsland!

Ligging

Op ca. 3 km van Europa-Park en ca. 300 m van het centrum.

Faciliteiten

Receptie, lift, lounge, bar, ontbijtruimte, gratis kluis bij receptie, terras en parkeerplaats. Gratis wifi.

Kamers

Gezellige kamers alle uitgerust met telefoon, tv en radio. Badkamer met douche, toilet en föhn. De  4/5-persoonskamers zijn voorzien van een 2-persoonsbed en een stapelbed. Voor de 5e persoon is een extra bed aanwezig (geschikt voor kinderen t/m 11 jaar).

Algemeen

Prima 3-sterrenhotel met een perfecte ligging voor een bezoek aan attractiepark Europa-Park.

Opmerkingen

Ontbijtbuffet, kinderstoel aanwezig (gratis, te vermelden bij reservering)

Niet inbegrepen

Niet inbegrepen

  • Verplichte kosten, ter plaatse te voldoen: toeristenbelasting ca. €2 per persoon per nacht. Optionele kosten, te vermelden bij reservering en ter plaatse te voldoen: kinderbed aanwezig ca. € 10 per nacht en huisdieren toegestaan ca. € 10 per nacht.

Aanvullende informatie

Praktische informatie Duitsland

Autorijden

Op ongeveer driekwart van het Autobahn netwerk in Duitsland is er geen sprake van een snelheidslimiet. Het adviessnelheidslimiet is bijna overal ca. 130 km/u en in enkele gebieden 120 km/u. Het algemene wegenhulpnummer van de ADAC in Duitsland is +49 89 22 22 22.

Milieuzones

Het is in diverse steden en regio’s niet toegestaan om met een voertuig het bewuste gebied in te rijden, tenzij de uitstoot van fijnstof voor het voertuig aan bepaalde normen voldoet. Voertuigen die het gebied willen inrijden, moeten voorzien zijn van een milieusticker die overeenkomt met de classificatie aangegeven voor de Umweltzone. Deze milieusticker kunt u eenvoudig aanvragen via www.dejongintra.nl/milieustickerduitsland.

Douane

Duitsland maakt deel uit van de Europese Unie. Een geldige id-kaart of paspoort is verplicht. Voor meer informatie over de douane bepalingen verwijzen we u naar de website van de Rijksoverheid www.rijksoverheid.

Leidingwater

Het leidingwater in Duitsland is veilig te drinken.

Feestdagen

Voor een overzicht van de feestdagen kunt u de volgende website raadplegen: www.vakantiespreiding.eu/feestdagen-duitsland-2022 Tijdens deze feestdagen zijn banken en winkels vaak gesloten.

Geldzaken

De munteenheid in Duitsland is de Euro. Veel banken zijn ’s middags gesloten. Op veel plaatsen zijn pinautomaten en meestal kunt u pinnen in de winkels. Creditcards worden vrijwel over geaccepteerd.

Klimaat & kleding

De temperaturen in Duitsland wijken in principe niet veel af van die in Nederland. In de zomer is het enkele graden warmer en in de winter is het enkele graden kouder. In berggebieden worden de temperaturen echter bepaald door de hoogte en de ligging van de plaats ten opzichte van de omringende bergen. Het is aan te raden luchtige, maar ook warme kleding mee te nemen voor de wisselende weersomstandigheden. Daarnaast kan een regenjas of –poncho van pas komen. Voor ‘s avonds is een (fleece) trui aan te raden.

Taal

In Duitsland spreekt men Duits. Men komt vaak ook wel uit te voeten met Engels.

Telefoon en internet

Het landnummer van Duitsland is 0049. In veel accommodaties en openbare gelegenheden heeft u de beschikking over een (gratis) internet (wifi) verbinding. Hou er rekening mee dat in afgelegen gebieden het bereik niet altijd even goed is. Voor de kosten van mobiele telefonie en internet dient u zich te wenden tot uw provider, aangezien dit afhankelijk is van uw abonnement

Typisch Duits

Cafés gaan vaak rond 10.00 uur open met name in de grote steden, sommige gaan aan het einde van de middag dicht. De meeste restaurants gaan ’s middags rond lunchtijd open en sluiten soms om daarna voor het avondeten weer open te gaan. De meeste mensen in Duitsland eten ’s avonds pas rond 20.00 uur en nemen daarna nog even de tijd om gezellig met elkaar te borrelen. Daarnaast is uit eten gaan in Duitsland bijna goedkoper dan zelf koken.

Excursies

Wilt u meer zien en beleven in Duitsland? Boek dan uw excursies en entreetickets eenvoudig via www.dejongintra.nl/duitslandtickets Deze informatie is onder voorbehoud van wijzigingen


Kinderkorting

Voor deze accommodatie geldt de volgende kinderkorting/kinderpijs
Kinderkorting: 0 t/m 2 jaar: 100% Kinderprijs: 3 t/m 11 jaar: € 30 per persoon per nacht o.b.v. logies/ontbijt.

Indien u de leeftijd van meereizende kinderen invult dan wordt rechts in de prijsopgave de juiste kinderprijs getoond. 

  • Kinderprijs geldt alleen als kinderen slapen in een kamer met minimaal twee volbetalende personen.
  • Indien kinderen gratis overnachten dienen de eventuele extra kosten voor maaltijden, kinderbed, etc. ter plaatse te worden betaald.

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken