VIK Arena Blanca
  • *
  • *
  • *
  • *

Punta Cana, Oostkust, Dominicaanse Republiek

  • Neem een duikles en oefen in het zwembad
  • Disco, casino, kapper en nog veel meer
  • Prachtig zandstrand met palmbomen
  • Miniclub, speeltuin en kinderbad
Vanafprijs geldt op:
30 mei 9 dagen
met 2 personen
inclusief vlucht vanaf Brussel - Zaventem
Alle prijzen & boeken
p.p. vanaf 745

Beoordelingen VIK Arena Blanca

Filter beoordelingen:



8,0 Scores door alle beoordelaars (500+)
Animatie 7,2
Eten & Drinken 7,7
Faciliteiten 7,8
Hygiëne 7,7
Kamer 7,2
Kindvriendelijkheid 7,7
Kwaliteit bedden 7,2
Ligging 8,2
Prijs/Kwaliteit 8,0
Algemeen 8,0

In samenwerking met Vakantiepanel.nl

  • Simona
    Leeftijd:
    29
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    december 2017
    5,0
    Max 3 star not 4 !!!!

    I'm disappointed with vakantie ! I’ll give not 4 star but 3 max!!!! Wifi works terrible and only by balie,their own drinks was disgusting ...

    15-12-2017 door Simona uit Rotterdam

  • Joke
    Leeftijd:
    62
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    november 2017
    9,0
    Super resort

    Prachtig resort met vriendelijk personeel. Luxe kamers Zijn met Tui geweest en hebben 3 excursies gedaan via Tui. Super goed geregeld door vriendelijke hostes Stefanie

    24-11-2017 door Joke uit Woerden

  • Miriam
    Leeftijd:
    48
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    november 2017
    8,0
    Geweldig

    Mooi hotel, alleen de laatste vertrekdag hadden ze maar 1 kamer beschikbaar waar we konden douchen, maar we waren met heel veel mensen die vertrokken, dus de helft kon zich niet meer douchen.

    10-11-2017 door Miriam uit Erp

  • Jules
    Leeftijd:
    27
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    augustus 2017
    7,0
    Heerlijke vakantie in een prima hotel gehad

    In augustus hebben mijn vriendin en ik (24jr/27jr) ruim 10 dagen in het hotel vertoefd, naar volle tevredenheid. Het hotel is netjes, schoon en goed onderhouden. De slaapkamers zijn ruim en voorzien van airco. Alles in het hotel is kwalitatief goed wat je van een 4-sterren hotel met deze prijs mag verwachten. Ga je echt voor luxe tijdens je verblijf, dan moeten je simpelweg gewoon een paar 100 euro meer pp betalen om ergens anders te zitten. Minpunten van het hotel zijn: vriendelijkheid van personeel in a la carte restaurant zwaar ondermaats. Snel eten en weer wegwezen wordt daar verwacht. In dit restaurant wordt ook geen woord Engels gepraat, wat overigens in bij de helft al het personeel nog lastig blijkt. Verder doet het animatieteam echt hun best maar is de kwaliteit niet echt hoog. Al met al hebben mijn vriendin en ik het erg naar ons zin gehad in een prachtig hotel in een prachtig land!

    05-09-2017 door Jules uit Spijkenisse

  • Rob
    Leeftijd:
    46
    Reisgezelschap:
    Met groep
    Reisperiode:
    maart 2017
    8,0
    resort zwaar gedateerd

    alles is oud en zeker aan vervanging toe heb/had de indruk dat zeker 80% van het personeel het niet naar zijn zin heeft buffet eten zwaar onder de maat en vaak is warm eten lauw frisdranken drinken uit de automaten ,nep cola enzovoort geef maar liever 500€ meer uit voor een kwalitatief beter resort

    01-04-2017 door Rob uit Hoogvliet

  • marianne
    Leeftijd:
    70
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    september 2016
    8,0
    prijs /kwaliteit goed hotel

    Leuk hotel voor de prijs het is meer 3 1/2 ster dan 4 sterren,het eten was gewoon ,de ene keer wat beter en anders, niets aparts.de restaurants waren aardig en je kon er altijd terecht.De alkoholische drankjes van lokale kwaliteit vonden wij niet lekker en je kon wel barcelo rum vragen ,die is wel lekker.Softdrinks normaal .Alles is wel heel zoet.Leuke tijd gehad maar gaan toch liever naar een beter hotel.De tuinen zijn prachtig.

    30-09-2016 door marianne uit oss

  • Tom
    Leeftijd:
    29
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    oktober 2014
    7,0
    Toe aan renovatie

    Leuke vakantie gehad, eerste kamer die we kregen was waardeloos. Vervolgens na paar klachten een nieuwe kamer gekregen. Dit was een gerenoveerde kamer, deze was wel beter maar nog niet echt een top kamer. Maar voldoende helemaal omdat je op je kamer toch niet zoveel bent. Eten bij de restaurants en buffet was niet echt om over naar huis te schrijven wel voldoende keus. We zijn er niet ziek van geworden en opzich goed te doen. Wel voldoende aanbod over de gehele dag. Het stukje strand bij het hotel is echt dik in orde. Het zwembad is ook groot genoeg.

    16-10-2014 door Tom uit Den Bosch

  • gerwin
    Leeftijd:
    23
    Reisgezelschap:
    Met groep
    Reisperiode:
    september 2014
    8,0
    goed hotel voor weinig geld

    Het hotel ligt goed in de omgeving kamers zijn schoon dat is het allerbelangrijkste wat er is iedere dag word die netjes schoon gemaakt eten was goed het drinken was goed. ik zou andere mensen dit aan bevelen. Wij hebben genoten van de vakantie

    10-10-2014 door gerwin uit barneveld

  • Jennifer
    Leeftijd:
    22
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    september 2014
    9,0
    Mooi resort op een top locatie

    Mijn partner en ik zijn van 31-8 t/m 14-9 verbleven in VIK Arena Blanca. Het is een mooi, gezellig en rustig resort. Het animatieteam doet echt zijn best om de gasten een leuk verblijf te bezorgen. Ze zijn vriendelijk en vol energie. Het eten is lekker en goed verzorgd. De a la carte restaurants zijn echt aanraders, wel is een lange broek voor de heren vereist. Wij hebben er een top vakantie gehad

    23-09-2014 door Jennifer uit Hoensbroek

  • Mireille
    Leeftijd:
    43
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    september 2014
    8,0
    Erg mooi en goed opgezet hotel Personeel kan vriendelijker

    Goed hotel, erg schoon alleen personeel kan vriendelijker. Wel goed eten

    22-09-2014 door Mireille uit Ede

  • Door meer dan 500 Nederlandse reizigers wordt VIK Arena Blanca gemiddeld op internet beoordeeld met een 8,0.

    Daarmee staat deze accommodatie op plek nr. 25 in Punta Cana

    8,0
Alle prijzen & boeken