Bahia Principe Grand Bavaro

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

Punta Cana, Oostkust, Dominicaanse Republiek

  • 4 à-la-carterestaurants en 1 buffetrestaurant
  • Zeer uitgebreide All Inclusive formule
  • Talloze sportfaciliteiten aanwezig
  • Exclusief 5-sterrenresort
Vanafprijs geldt op:
5 november 6 dagen
met 2 personen
inclusief vlucht vanaf Brussel Zaventem
Alle prijzen & boeken
p.p. vanaf 947

Beoordelingen Bahia Principe Grand Bavaro

Filter beoordelingen:


8,9 Scores door alle beoordelaars (500+)
Animatie 7,2
Eten & Drinken 8,3
Faciliteiten 8,8
Hygiëne 8,5
Kamer 8,6
Kindvriendelijkheid 8,4
Kwaliteit bedden 8,4
Ligging 8,9
Prijs/Kwaliteit 8,4
Algemeen 8,9

In samenwerking met Vakantiepanel.nl

  • Chris
    Leeftijd:
    32
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    juni 2019
    8,0
    Enorm opgezet resort

    2 weken verbleven, je hoeft je er geen moment te vervelen, er is zoveel te doen! Over het algemeen top, geen enkel punt wat echt slecht was dus je vakantie gaat hier prima zijn (mening van 2 normale Nederlanders). Wij hebben echter wel een kamer upgrade gedaan naar het luxury Esmerelda gedeelte. Waarom? Omdat het kon, tegen betaling. De reden was ook dat je bij je upgrade wat rustiger en luxer zat. Het eetgedeelte van bavaro is echt massaal, er is dus geen aandacht voor je. Heel veel Amerikanen die maximaal zitten te schaften, je kent het wel. Voor ons ook een reden om de upgrade te doen was het sporten en a la cart eten. In het bavaro gedeelte mag je slechts 4x a la cart eten per week, in niet alle restaurants. Met de upgrade kon dit onbeperkt, ook in de luxere restaurants. Wij houden van sporten en de gym in het bavaro gedeelte was oud en slecht. Na de upgrade toegang tot gewoon een top gym. Ook is de WiFi zeer matig zonder upgrade, en heb je het niet in je kamer tenzij je 9$ dollar betaalt en dan heb je net genoeg om te whatsappen. Deze punten zijn uiteraard niet nodig om een goede vakantie te hebben maar maakte het voor ons wel leuker!

    21-06-2019 door Chris uit Eindhoven

  • Pascal
    Leeftijd:
    38
    Reisgezelschap:
    Met het gezin
    Reisperiode:
    mei 2017
    8,0
    Heel mooi resort

    Prachtige tuinen mooie zwembaden ruime keue qua eten en drinken mooi strand wat ook goed bijgehouden werd

    05-05-2017 door Pascal uit Etten-Leur

  • F.Scholten
    Leeftijd:
    53
    Reisgezelschap:
    Met een bekende
    Reisperiode:
    december 2016
    9,0
    Prachtig Resort

    Prachtig Resort, met mooie goed onderhouden tuinen. alles word goed onderhouden en bijgehouden. zeer uitgebreide eet gelegenheden. veel zwembaden en je word met een prettig treintje in 3 minuutjes naar de zee gebracht. al met al een aanrader

    28-12-2016 door F.Scholten uit Enschede

  • Mark
    Leeftijd:
    46
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    oktober 2014
    10
    Geweldig

    Super hotel vriendelijk personeel in een woord geweldig ik heb een droomvakantie gehad

    13-10-2014 door Mark uit Breda

  • saskia
    Leeftijd:
    28
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    september 2014
    8,0
    super

    Internet is niet zo best. Verder goed hotel, en lekkere cocktails.

    05-10-2014 door saskia uit wijchen

  • Leo
    Leeftijd:
    49
    Reisgezelschap:
    Met het gezin
    Reisperiode:
    juli 2014
    8,0
    gigantisch maar dit merk je niet steeds

    Mooi hotel, alles is er om mensen een grandioze vakantie te bezorgen maar dit wordt niet volledig benut. Uitgebreide buffetten, ongetwijfeld goed en lekker bereid maar jammer dat het steeds of koud is of juist te warm, dan is het ineens slecht eten. Jammer dat het elke avond rond 23.30 uur afgelopen is bij de terrassen en lobby's

    14-08-2014 door Leo uit Meijel

  • Marco
    Leeftijd:
    44
    Reisgezelschap:
    Met het gezin
    Reisperiode:
    juli 2014
    8,0
    Rust ondanks een groot paradijs

    Wat ons het meest opviel is hoe rustig zo'n groot complex kan zijn, ondanks alles full geboekt was. De uitmuntende service was voor ons al bekend. Dit was onze 2de keer in Punta Cana en zeer waarschijnlijk komen we terug volgend jaar. Lekker eten, prachtig strand, multiple keuzes voor zwembaden (ligging, met/zonder animatie, e.d.). En fin, we hebben een prachtige ervaring in dit hotel gehad.

    08-08-2014 door Marco uit Spijkenisse

  • Guido
    Leeftijd:
    26
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    februari 2014
    10
    Super! Ver boven verwachting.

    Vriendelijk personeel, erg mooi resort, zeer goed onderhouden allemaal, lekker drinken en eten, zeer veel te doen.

    05-02-2014 door Guido uit Eindhoven

  • Marc
    Leeftijd:
    39
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    januari 2014
    9,0
    Prima en heerlijk resort, heerlijk eten, perfecte plek om vakantie te vieren

    heel groot en uitgebreid resort met prachtig strand, goede ligbedden en alle faciliteiten die je je maar kunt wensen. Onze vierde keer en het blijft echt super. Eten is heel goed. De bedden zijn zoals in alle hotels te hard.

    31-01-2014 door Marc uit Hoogeveen

  • Door meer dan 500 Nederlandse reizigers wordt Bahia Principe Grand Bavaro gemiddeld op internet beoordeeld met een 8,9.

    Daarmee staat deze accommodatie op plek nr. 14 in Punta Cana

    8,9
Alle prijzen & boeken