Andersen

 • *
 • *

Kopenhagen, Kopenhagen, Denemarken

 • Economy Hotel in Kopenhagen
Vanafprijs geldt op:
13 februari (3 dagen)
met 2 personen
Logies & ontbijt
Vliegreis
Alle prijzen & boeken
p.p. vanaf 332

Informatie over Andersen

Andersen is een budget 2-sterren hotel in Kopenhagen. In dit hotel geniet je van een aangename vakantie. Het hotel wordt gemiddeld beoordeeld met een 7,7 door meer dan 4 reizigers. Bekijk snel de foto's en reviews van Andersen voor meer informatie. Boek jouw vakantie naar Andersen en geniet van een heerlijke vakantie in Denemarken!

Algemeen

Positie:

 • centrum
 • Afstand (ongeveer): naar het centraal station: 5 minuten lopen, naar uitgaansgelegenheden: 5 minuten lopen, naar restaurants/bars: 5 minuten lopen, naar de metro: 5 minuten lopen

Inrichting:
 • Totaal aantal kamers/woningen: 84
 • Receptie, lift(en)
 • ontbijtkamer

Landencategorie: 3 sterren

Tweepersoonskamer:
 • Douche/toilet op de gang
 • Broekpers, radio, satelliet-tv

Maaltijden:
 • Bed and breakfast (B) (typisch voor het land)

Hotelcategorie: 3

Adres: Kopenhagen

Adres: Helgolandsgade 12

Certificaat: Duurzaamheid: Gecertificeerde duurzaamheid (een handelsmerk van de GTI)

Beperkte mobiliteit

Houd er rekening mee dat onze pakketreizen over het algemeen niet geschikt zijn voor mensen met beperkte mobiliteit, tenzij anders vermeld in de productbeschrijving, maar op verzoek geven we u graag meer gedetailleerde informatie over deze geschiktheid, rekening houdend met uw behoeften.

accommodatie
Als je een eenpersoonskamer boekt, ontvang je een eenpersoonskamer of een tweepersoonskamer voor eenpersoonsgebruik, afhankelijk van de beschikbaarheid (dit kan niet vooraf worden gegarandeerd).

Belangrijke notitie:
In verband met de versoepeling van de coronabeperkingen kunnen officiële bevelen leiden tot beperkingen, wijzigingen en het weglaten van geadverteerde reisdiensten.
Uw wettelijke garantieclaims blijven hierdoor onaangetast.

merk op

U ontvangt de diensten die u specifiek heeft geboekt en die door uw touroperator zijn bevestigd (qua maaltijden, kamercategorie, enz.). Het optionele gebruik van hotelfaciliteiten, zoals spa, zakencentrum, parkeerplaats etc. is niet inbegrepen en is bijna altijd tegen betaling en ter plaatse te betalen, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld in de beschrijving of in uw bevestiging.

Zelf overdragen

Wij vestigen uw aandacht op het feit dat deze aanbieding geen transfers van de luchthaven naar het hotel en terug omvat. Dit dient u zelf en voor eigen rekening ter plaatse te doen.

Bovenstaande tekst over Andersen is onder voorbehoud en kan per reis verschillen (bv. wat is wel/niet inbegrepen). De informatie van de door jou gekozen reis & aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, indien een reis staat geselecteerd.
Alle prijzen & boeken