Melia Las Antillas

  • *
  • *
  • *
  • *

Varadero, Westen, Cuba

  • 1 buffet- en 2 à-la-carte restaurants
  • Direct aan het strand gelegen
  • Omringd door exotische tuinen
  • Adults-only: vanaf 16 jaar
Vanafprijs geldt op:
29 november 7 dagen
met 2 personen
inclusief vlucht vanaf Brussel Zaventem
Alle prijzen & boeken
p.p. vanaf 885

Beoordelingen Melia Las Antillas

Filter beoordelingen:




8,0 Scores door alle beoordelaars (500+)
Animatie 8,0
Eten & Drinken 7,5
Faciliteiten 8,0
Hygiëne 7,3
Kamer 7,6
Kindvriendelijkheid 3,3
Kwaliteit bedden 8,3
Ligging 7,9
Prijs/kwaliteit 7,8
Service personeel 7,0
Algemeen 8,0

In samenwerking met Vakantiepanel.nl

  • Anoniem
    Leeftijd:
    29
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    februari 2020
    7,0
    Prima hotel voor de prijs

    Zeer vriendelijk personeel, goede cocktails, prachtig strand, fijne bedden en bushalte en kleine supermarkt voor de deur. Maar het eten is vreselijk (al schijnt dat typerend te zijn voor Cuba, ook in restaurants was het eten niet lekker en over andere hotels hoorden we dezelfde klachten tijdens excursies.)

    25-02-2020 door Anoniem uit Anonymoustown

  • k
    Leeftijd:
    50
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    november 2019
    6,0
    ziet er mooi uit ,maar laat op aantal punten te wensen over

    ziet er mooi uit ,maar laat op aantal punten te wensen over. Er wordt stevig gedronken en gerookt in het zwembad.

    19-11-2019 door k uit naaldwijk

  • Fred
    Leeftijd:
    56
    Reisgezelschap:
    Met het gezin
    Reisperiode:
    september 2019
    8,0
    Mooi en prima hotel

    Lobby met bar is netjes en wordt nu verbouwd ook de wc worden opgeknapt. Foto hoe het gaat worden is een aan winst. Eetzaal zit er goed uit voor ons een beetje te wit. Eten is goed en veel keuze. Er zijn een paar tafels buiten waar je lekker kunnen zitten een kok achter de BBQ jij wijst het vlees aan en hij bakt voor dit was prima.Er zijn 3 restaurants die gratis zijn maar je moet wel tijdig reserveren. Als je naar het strand loopt nog een gezellige bar met BBQ waar men hamburgers bakken.. Villakamer zag er prima en schoon uit . Zwembad was schoon en veel bedjes aanwezig . Ook was er een vijver waar twee haaien in zaten.

    01-10-2019 door Fred uit Eerbeek

  • Bianca
    Leeftijd:
    33
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    juli 2014
    7,0
    Relax, centraal, vriendelijk personeel, prachtig strand, jong en oud

    Wij hebben het enorm naar onze zin gehad in dit kinderloze resort. Ze zijn heel vriendelijk, maar dat geldt voor de meeste Cubanen. Kamers zijn goed verzorg (wij lagen in het hoofdgebouw). Buffet eten was ok, maar hoe later je gaat (geldt voor ontbijt / lunch en avondeten), des te kouder en minder lekker het wordt. (bijv lapjes kaas gaan binnen 2 uur tijd zweten en schimmelen) Dus ga op tijd!! Al la Carte restaurants zijn prima. Ligbedjes zijn nieuw. Het strand is onbeschrijflijk mooi!

    31-07-2014 door Bianca uit Kerkrade

  • Ad
    Leeftijd:
    72
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    februari 2014
    Hier niet gelogeerd !!,, geen plaats meer !!!! Overboeking!....

    Na in okt te hebben gereserveerd was er sprake van een overboeking wat ons zeer bevreemd ! We zijn overgeboekt naar Melia de Marina

    02-03-2014 door Ad uit Dronten

  • Agnieta
    Leeftijd:
    46
    Reisgezelschap:
    Met een bekende
    Reisperiode:
    juni 2012
    7,0
    Een prima hotel met een leuk ingedeelde tuin en een dakterras.

    Dit was voor ons een prima verlengingshotel na een mooie rondreis over Cuba. We hebben voornamelijk uitgerust bij het zwembad en op het strand. Een verrassende indeling van de kamer en er staat een koelkastje. Vriendelijk personeel en het eten was prima.

    13-01-2013 door Agnieta uit Sassenheim

  • Sjouke
    Leeftijd:
    56
    Reisgezelschap:
    Met groep
    Reisperiode:
    augustus 2012
    7,0
    prettig en gezellig

    de accomodatie (kamer) was uitstekend. Het buffetrestaurant was veel te druk en hoewel het personeel heel behulpzaam en vriendelijk is konden zij de hoeveelheid mensen niet optimaal verwerken. Tafels werden hierdoor slecht afgeruimd en dat maakte een rommelige indruk. De bars waren ook te druk waardoor we geregeld ons drankje in plastic bekers kregen en na 23.00 uur konden er geen cocktails meer geserveerd worden omdat de drank op was??

    08-01-2013 door Sjouke uit Almelo

  • P.D.
    Leeftijd:
    55
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    december 2012
    7,0
    Voor Cuba een goede keuze.

    We hebben het goed gehad, het eten is voor Cuba goed met elke middag en avond bij de buiten en/of binnen grill keuze uit diverse soorten verse vis en vlees om te laten grillen. De rest van het eten in het buffetrestaurant is meestal lauw maar dat zijn we gewend in het Caribisch gebied. De lobbybar is 24/7 geopend en je kunt er altijd verse koffie/cappuccino en goede cocktails krijgen. Varadero is alleen een landtong in zee met allemaal hotels, voor het echte Cuba moet je excursies gaan doen, en niet alleen Havanna.

    02-01-2013 door P.D. uit Lunteren

  • Claudia
    Reisgezelschap:
    expert
    8,0

    Hotel Melia las Antillas is een goed en leuk hotel in Varadero bijna aan het einde van de landtong, om na een rondreis Cuba te verblijven. Heerlijk genieten van het strand, zon en zee. Varadero een groot contrast met het echte Cuba met veel AI-hotels. Varadero zelf stelt niet zoveel voor. Leuke en enthousiaste animatie en 's avonds leuke shows tot ca. 22.00 uur. Bij laat vertrek bestaat er de mogelijkheid te douchen in één van de beschikbaar gestelde "shower-rooms".

    30-09-2010 door Claudia

  • Door meer dan 500 Nederlandse reizigers wordt Melia Las Antillas gemiddeld op internet beoordeeld met een 8,0.

    Daarmee staat deze accommodatie op plek nr. 8 in Varadero

    8,0
Alle prijzen & boeken