IBEROSTAR Laguna Azul

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

Varadero, Westen, Cuba

  • 1 buffet- en 4 à la carterestaurants
  • Direct aan het strand gelegen
  • Miniclub en kinderzwembaden
  • Maar liefst 4 zwembaden
Vanafprijs geldt op:
10 december 6 dagen
met 2 personen
inclusief vlucht vanaf Brussel Zaventem
Alle prijzen & boeken
p.p. vanaf 896

Beoordelingen IBEROSTAR Laguna Azul

Filter beoordelingen:



7,5 Scores door alle beoordelaars (20+)
Animatie 7,9
Eten & Drinken 7,6
Faciliteiten 8,2
Hygiëne 7,2
Kamer 7,2
Kindvriendelijkheid 7,7
Kwaliteit bedden 7,3
Ligging 7,3
Prijs/kwaliteit 7,0
Service personeel 8,0
Algemeen 7,5

In samenwerking met Vakantiepanel.nl

  • mike
    Leeftijd:
    26
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    september 2013
    7,0
    knap hotel

    Het hotel is goed te doen er zijn veel dingen te doen en het hotel heeft goede kamers alleen het water wat b.v. uit de douche komt is erg slecht erg koud. ook de roosters bij het zwembad zijn heel erg slecht met gaten en dergelijken waar mensen zich echt aan kunnen verwonden

    12-09-2013 door mike uit den helder

  • J.G.J.Verheul
    Leeftijd:
    65
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    januari 2013
    9,0
    Zeer goede service met uiterst vriendelijk personeel

    Helaas ligt dit prachtige hotel 2.5 uur rijden van de luchthaven Havana. Dan ga je niet zo snel een dagje Havana doen. Dan zit je op een dag 5 uur in een oude bus. Om die reden hebben wij Havana niet bezocht.

    30-01-2013 door J.G.J.Verheul uit Dieren

  • marc
    Leeftijd:
    58
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    oktober 2012
    4,0
    geen 5 sterren

    kamer vochtig en beschimmeld 4dagen geen strandhanddoeken 11dagen geen propere lakens is prijs kwaliteit geen goed hotel

    03-10-2012 door marc uit essen

  • yvon
    Leeftijd:
    46
    Reisgezelschap:
    Met het gezin
    Reisperiode:
    augustus 2012
    8,0
    Mooi familiehotel

    Mooi hotel staat op een prachtige plek mooi groot zwembad en 2 kleine zwembaden.

    08-08-2012 door yvon uit westland

  • Denise
    Reisgezelschap:
    expert
    8,0

    Mooie verzorgde accommodatie gelegen op circa 18 kilometer van het centrum van Varadero. Dit hotel is ruim opgezet en heeft meer dan 1000 kamers.

    20-07-2012 door Denise

  • jolanda
    Leeftijd:
    49
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    juli 2012
    8,0
    heel goed hotel

    hotel ziet er heel mooi uit, hygiene in het hotel zelf laat soms te wensen over, bijvoorbeeld de toiletten en het restaurant en de handdoeken service is slecht,3 handdoeken in 2 weken

    11-07-2012 door jolanda uit maassluis

  • janssen
    Leeftijd:
    66
    Reisgezelschap:
    Met het gezin
    Reisperiode:
    mei 2012
    7,0
    Goede accommodatie, teveel gebreken in ralatie tot status vijf sterren

    Te vaak kwamen de beperkingen van Cuba ook in het hotel voor, bijv geen handdoeken , of zeer slechte kwaliteit. Bij specialiteiten restaurants vaak zaken niet aanwezig. De vraag naar tips door het personeel was indringend

    10-05-2012 door janssen uit berlicum

  • Joanneke
    Leeftijd:
    26
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    augustus 2011
    7,0
    voor cuba een mooi hotel...maar als je bijv bali of mexico kwaliteit gewend bent valt het toch tegen

    Laguna azul. Op het eerste gezicht een prachtig hotel. Echter zaten mijn vriend en ik eerst in een kamer waar vrijwel alles kapot was. Midden in de nacht zijn we van kamer gewisseld (hadden na 4 keer vragen om lakens ook een lake die onder het bloed zat gekregen). De dag erna dit met de hostess besproken. Laken onder het bloed was nog niet eerder gehoord, maar de andere klachten (discolichten, kapot bad, tv, lege minbar) zijn veel gehoorde klachten in alle hotels in cuba. Al het eten smaakt naar vis. De pizza en pasta vonden mijn vriend en ik wel een aanrader. De kamers zijn verder opzich wel schoon, de algemen toiletten daarentegen niet (maar dat komt natuurlijk door de gasten). Het Japans restaurant is een aanrader, de Cubaan vonden wij persoonlijk niet goed. De avondanimatie is over het algemeen erg leuk (er zit weleens een mindere show tussen), de animatie overdag is een tegenvaller. Er werken van de 10 personeelsleden 1 á 2 erg hard, de rest kijkt een beetje toe. Al met al voor cubaanse begrippen naar wat wij met excursies hebben begrepen een top hotel, maar vergelijk het niet met hotels in Mexico of Bali (eerdere ervaringen Iberostar quetzal en Melia Benoa, beide top!!)

    18-08-2011 door Joanneke uit Klaaswaal

  • Angela & Shaan
    Leeftijd:
    25
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    november 2010
    8,0
    Super deluxe hotel voor Cubaanse begrippen

    -2010 Laguna Azul is prachtige accommodatie om voor een paar dagen bij te komen van een rondreis door Cuba, het is zonde om op 1 plaats te blijven Cuba heeft zoveel moois te bieden! Als je eerder in het Caribbisch gebied bent geweest is Cuba het minste land die kwaliteit eten heeft ook al ga je naar een 5* hotel, daar moet je je op instellen. Als je eerst naar Havana gaat en je komt in dit hotel dan is het een wereld van verschil! Kortom niet zeuren maar genieten van al die luxe die wij hebben. In dit hotel is er volop keuze er is voor ieder wat wils. Mooie ruime kamers met balkon, goede service, animatie show is ook proffesioneel kortom allemaal heel goed! De excursies zijn gemiddeld rond de 50-75 CUC aanradder is een Jeep excursie deze mag je zelf besturen! Super leuk! En wie naar Cuba gaat moet zeker Havana de hoofdstad bezoeken! Echt een openluchtmuseum, super mooie stad. Cuba een hele goede keuze voor cultuur, mooie steden, natuur en de mooie stranden! Hasta la victoria siempre!

    15-12-2010 door Angela & Shaan uit Zaanstad

  • Door meer dan 20 Nederlandse reizigers wordt IBEROSTAR Laguna Azul gemiddeld op internet beoordeeld met een 7,5.

    Daarmee staat deze accommodatie op plek nr. 18 in Varadero

    7,5
Alle prijzen & boeken