JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.nl.
De leukste stranden van Europa

De leukste stranden van Europa

Auteur: Eshter  Gepubliceerd op: 25-02-2021

De mooiste stranden van Europa hoeven niet gelijk ook de gezelligste of de leukste stranden van Europa te zijn! In deze weblog lees je alles over de leukste stranden van Europa en waar je ze kunt vinden! Welke heb jij al bezocht?

#1 Cala Llenya – Ibiza, Spanje

Het strand van Cala Llenya is bekend en erg geliefd op het eiland Ibiza. Het fijne zandstrand en het rustig kabbelende water zorgen voor een ideaal vakantiegevoel. De verschillende watersporten die je op het strand kunt beoefenen, zoals surfen, zijn hier populair en maken het tot een van de leukste stranden van Europa. Vergeet ook zeker niet je snorkel mee te nemen naar het strand van Cala Llenya! Het kristalheldere water met onderwaterwereld laat een geweldige indruk bij je achter.

Hoteltip: Cala Llenya Resort


Het strand bij Cala Llenya

 #2 Playa de Alcudia – Mallorca, Spanje

Gelegen in het noorden van Mallorca vind je bij de badplaats Alcudia het gezellige strand Playa de Alcudia. Hier zijn een hoop leuke faciliteiten voor kinderen, zoals glijbanen of de bananenboot,  te vinden naast een bont gezelschap van Nederlanders, Duitsers en andere nationaliteiten. Er zijn verschillende gezellige bars en restaurants waar je heerlijk kunt lunchen of kunt genieten van een welverdiende cocktail.

Hoteltip: Roc Boccaccio


Het strand van Playa de Alcudia 

#3 Zlatni Rat – Kroatië

Het strand van Zlatni Rat is er eentje uit duizenden. Het uiteenlopende strand is gelegen nabij de badplaats Bol aan de zuidkust van het eiland Brač. Het zeewater is ontzettend helder, je kunt zelfs tot 5 meter diep kijken! Huur een waterfiets en verken op het gemak je de kustlijn van dit leuke strand!

Hoteltip: Bluesun Borak


Het strand bij Zlatni Rat

#4 Navagio Beach – Zakynthos, Griekenland

Dit strand is één van de meest gefotografeerde stranden van Griekenland. Het Navagio Beach is gelegen tussen de rotsen en alleen bereikbaar wanneer je per boot aanmeert bij het strand. Vele toeristen gingen je voor en schoten prachtige foto’s! Wanneer ga jij dit leuke strand bezoeken?

Het strand van Navagio Beach

#5 Letojanni – Sicilië, Italië

Het strand van Letojanni is dé trekpleister van de badplaats. Het ruime strand biedt namelijk vertier voor jong en oud! Het leuke van Letojanni is dat het nog niet helemaal is ontdekt door de vele toeristen. Zo geniet je tijdens je stranddag gelijk van de lokale bevolking en ervaar je de rustige sfeer die er hangt. Loop vanaf het strand zo het centrum in of de gezellige boulevard vol heerlijke restaurants, dat is ook één van de redenen dat dit strand tot de leukste stranden van Europa behoort.

Hoteltip: Residence Le Tartarughe