Meivakantie

Voor veel schoolgaande kinderen duurt de meivakantie van 2019 twee weken. Een prima tijd dus om eens heerlijk op vakantie te gaan! Zo is het in mei al heerlijk weer in bijvoorbeeld: Egypte, Turkije, Spanje of op de Canarische Eilanden. Maar er kan natuurlijk ook dichter bij huis vakantiepret worden beleefd. Denk bijvoorbeeld aan een dagje naar een pretpark of boek een weekendje weg met het hele gezin. 

Eerste zonnestralen

De meivakantie 2019 staat niet alleen voor een vakantie met het gehele gezin, maar ook voor het opzoeken van het heerlijke zomerweer. Nu is het namelijk dé periode om er eens heerlijk tussenuit te gaan en de zon op te zoeken. De temperatuur op de Canarische Eilanden ligt namelijk in de meivakantie rond de 22 graden. Prima temperatuur om een vakantie te vieren! Wanneer je liever dichtbij huis blijft, kan je ook de warme Spaanse zon opzoeken rondom de Costa del Sol, of bijvoorbeeld Turkije of Griekenland.  Ben je op zoek naar de actuele schoolvakanties? Bekijk dan onze speciale schoolvakanties pagina

Meivakanties vanaf Duitsland spotgoedkoop

Omdat ze in Duitsland geen meivakantie kennen is de vraag naar reizen bij onze oosterburen in deze periode veel lager dan in Nederland, als gevolg daarvan liggen de prijzen dan ook stukken lager. Het verschil kan zelfs oplopen tot honderden euro's per persoon! Het loont daarom zeker om de opties Düsseldorf of Keulen mee te nemen in je keuze voor de vertrekluchthaven. 

Vakantieparken

Er zijn vakantieparken genoeg in Nederland, België en Duitsland. Eenvoudig met je eigen auto (of huurauto) te bereizen. De parken liggen aan het strand of in een bosrijke omgeving. Ze zijn veelal gericht op kinderen en hebben voorzieningen als: speeltuinen, animatieprogramma's, sporten, kinderzwembaden, etc. Ideaal dus voor een meivakantie met de kinderen!

Boek je meivakantie 2019 voordelig bij Prijsvrij.nl

Bij Prijsvrij.nl boek je altijd jouw reis voor de beste prijs, ook je meivakantie. We berekenen géén boekingskosten en met onze Beste Deal Garantie weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. Boek je meivakantie online bij Prijsvrij.nl!

Meivakantie 2019
De vastgestelde meivakantie van 2019 is van 27 april t/m 5 mei, dit is in week 18.

Scholen kunnen echter de meivakantie 2019 met een week uitbreiden naar week 17 of 19.
  Wat onze klanten zeggen...
  Beoordeeld als het Beste reisbureau!

  Goed

  8.6/10

  Goed

  11867 beoordelingen op Trustpilot

  Wat onze klanten zeggen:
  • Uitstekend
   11. december
   Prima service!!!

   Had enkele twijfels over de gemaakte hotelkeuze en vragen over parking en dergelijke. Via de chat ben ik vriendelijk geholpen over mijn keuze en ben direkt geholpen op al mijn vragen zonder probleem.daarom onmiddellijk na de chat geboekt. Prima service!!!!

  • Uitstekend
   11. december
   Ik heb van de week een reis geboekt en…

   Ik heb van de week een reis geboekt en alles is netjes geregeld een hele makkelijke gebruiksvriendelijke site ,direct alles per email als bevestiging echt een aanrader en goede prijzen

  • Uitstekend
   11. december
   Makkelijke site en snel bevestiging!

   Makkelijke site en snel bevestiging!

  • Uitstekend
   11. december
   Dit jaar voor de tweede keer een…

   Dit jaar voor de tweede keer een vakantie geboekt via prijsvrij. Ik vind het heel fijn dat het wat persoonlijker is. Een grote keten ben je al snel een nummertje. En bij prijsvrij, wordt je snel en goed geholpen voor alle vragen. Ook was ik vergeten de kortingscode in te voeren, ze hadden deze nadat alles was geregelt toch nog toegepast op de geboekte reis zodat ik toch kon profiteren van de korting! Na mijn zeggen ik raadt dit iedereen aan!

  • Uitstekend
   10. december
   Super simpel en snelle reactie..

   Super simpel en snelle reactie... vlg dag alles al bevestigd op de mail

  • Uitstekend
   10. december
   goede website eenvoudig boeken en zoeken

   Prima! makkelijke manier om te zoeken en te boeken. aanrader!

  • Uitstekend
   9. december
   duidelijk site persoonlijk contact ook…

   duidelijk site persoonlijk contact ook mogelijk en goed zeer tevreden

  • Uitstekend
   9. december
   Snelle reactie

   Snelle reactie. Duidelijke site

  • Uitstekend
   9. december
   Goed en snel kunnen reserveren

   Goed en snel kunnen reserveren. Leuke prijs!

  • Uitstekend
   9. december
   Geboekt

   Geboekt, prima, krijgt gelijk mail met alle informatie. Vakantie zelf duurt nog even maar tot nu aanrader.