Last Minute Varadero

Als strandliefhebber waan je jezelf in een paradijs in Varadero. Het fijne, witte zandstrand van Varadero is maar liefst 21 kilometer lang en behoort tot één van de mooiste ter wereld. Het strand is erg schoon en loopt langzaam af in de helderblauwe zee. Naast zonnen en zwemmen, kan je in de omgeving van Varadero ook perfect golfen, surfen en snorkelen. Vanwege het mooie strand is Varadero één van de populairste vakantiebestemmingen op Cuba

Lees meer
Last Minutes
Alle last minutes

Varadero uitstapjes 

Wil je naast relaxen op het strand ook wat zien van Cuba? Dan fungeert Varadero als een prima uitvalsbasis voor een bezoek aan o.a. Havana (ca. 2 uur rijden) en Trinidad (ca. 3,5 uur rijden). In deze steden proef je direct de authentieke sfeer van Cuba al wandelend door de straten. In Havana kan je tevens een bezoek brengen aan het imponerende plein van de revolutie waar Fidel Castro zijn toespraken hield. Blijf je liever een dag dichterbij je resort? Maak een ritje met een old-timer of relax op een ligbedje onder de zon. In de avond kan je genieten van een Tropicana show of dansen in één van de nachtclubs. 

Last minute naar Varadero voor de beste prijs

De beste last minute deals naar Varadero hebben wij al voor je gevonden. De meeste all inclusive resorts in Varadero liggen direct aan of vlakbij het zandstrand en bieden talrijke faciliteiten voor oneindig veel vermaak. Heb je jouw ideale accommodatie al gevonden? Boek dan snel je last minute zodat je direct kan genieten van je welverdiende vakantie in het zonnige Varadero!