carnaval

Carnavalsvakantie

 • *
 • *
 • *
 • *

OETELDONK, NOORD-BRABANT, NEDERLAND

 • All inclusive carnavalsvakantie
 • Onbeperkt worstenbrood
 • Traditionele Oeteldonkse outfit
 • Perfect voor feestnummers!
 • Lees meer
Vanafprijs geldt op:
11 februari voor 3 dagen
o.b.v. 2 personen
Volledig Carnavals-arrangement
 
Vraag hier aan
p.p. vanaf€ 111,11

 

LET OP: Wegens groot succes is deze vakantie alléén nog maar op aanvraag beschikbaar. Klik op de rode button om jouw carnavalsvakantie aan te vragen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

Copyright foto Panoramawinkel.nl

Carnaval
Carnaval
Sponsoren

Informatie over Carnavalsvakantie

Maak je reisverzekering in orde want met deze carnavalsvakantie ga je namelijk door de geluidsbarrière! Je kunt nu deelnemen aan dit unieke Oeteldonkse carnaval. Normaal geldt er een negatief reisadvies voor alle Nederlanders buiten Oeteldonk maar wij hebben, met hoge uitzondering, nog een aantal visa kunnen bemachtigen! De exclusieve carnavalsvakantie zorgt ervoor dat jij samen met vrienden de vakantie van het jaar krijgt. Dit feestje "onder de rivieren" wordt namelijk op grote schaal gevierd in s-Hertogenbosch, welke tijdelijk wordt benoemd tot Oeteldonk. Ben jij klaar voor een weekend vol confetti, hoempapas en serpetines? Bekijk hieronder het volledige verzorgde Carnaval arrangement van Prijsvrij.nl of een van onze andere all inclusive vakanties naar de zon. 

Voor een totale en unieke Oeteldonk-ervaring!

Faciliteiten

Tijdens je carnavalsvakantie zal je niets te kort komen. Deze overweldigende “reis van je leven” is voor de échte kroegtijgers, deurzakkers en andere fééstnummerkes. Wij zorgen ervoor dat jij niets van dit alles hoeft te missen. Bang om je te verslapen? Ook hier hebben we een leuke oplossing voor gevonden! Bekijk hieronder de dag-tot-dag planning:

 

 • Zondag: Vroege aankomst hotel, intocht Prins Amadeiro XXV om 11.11 uur op het station van Oeteldonk en onthulling van Knillis op de markt
 • Maandag: Optocht door de Oeteldonkse binnenstad & kroegentocht met gids langs 11 aanroaders
 • Dinsdag: Ontspannen en ontgiften in de spa 

Plaats

Oeteldonk, Noord-Brabant, Nederland

Officiële classificatie

11 sterren

Ligging

Het hotel is gelegen op een toplokaosie in Oeteldonk.

Verzorging

Deze reis is o.b.v. logies en ontbijt. Zorg voor een goede bodem en maak gebruik van het Prijsvrij.nl ontbijt! Het ontbijt wordt aangeboden door een lokale aanbieder.

Inclusief:

 • 2 x kater ontbijt Deluxe
 • 1 x diner o.b.v. carnavalsmenu
 • Onbeperkt worstenbrood op de hotelkamer
 • Kroegmuntjes

Exclusief:

 • Eten en drinken buiten het bovengenoemde “inclusief” kopje

Kinderen

Voor kinderen boven de 18 is Oeteldonk één groot speelveld. 

Animatie

Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds in de late uurtjes is er voldoende animatie. Carnavalsclubs, fanfares, optochten, intochten… Je hoeft je geen moment te vervelen. Vergeet zeker niet de hoempapa te leren van een durske of boer én leer het officiële volkslied! 

Wellness

Na al dat gefeest is een dag ontspanning wel op z’n plaats. Op dinsdag verlaat je Oeteldonk maar kan je eerst de volledige dag ontspannen met een Spa arrangement van een lokale aanbieder.

 

Inclusief:

1-daags spa Arrangement bij Deverana op dinsdag 13 februari 2018

 

Exclusief:

Massages, schoonheidsbehandelingen, schmink & confetti verwijderen

Sport en Ontspanning

Laat je telefoon thuis en wordt een echte boer of durske! Dit wordt 2 volle dagen lang buitespeule zodat jij aan het eind van de carnaval alle liedjes met hart en ziel kunt meezingen.

 

Zoals ze in Oeteldonk zeggen “Nimt oew zonnebril mee want de zon schènt 'r altijd, en vergit oew samba ei nie!

Zwemmen

Laat oe onderdompelen in het feestgedruis.

Kamers

De standaard 2-persoonskamers zijn van alle moderne gemakken voorzien. De faciliteiten bestaan o.a. uit minibar, kluisje, koffie- en theefaciliteiten, telefoon, TV, WiFi.

Reisinformatie

Vervoer alleen beschikbaar in combinatie met vlucht vanaf Maastricht.  

Excursies

Optionele excursies kunnen gedaan worden naar Zandhazendurp of Dommelbaorzedurp.

Overige voordelen

Bij aankomst ontvang je gepersonaliseerde en unieke traditionele kleding voor de Oeteldonkse carnavalsvierder. Dit wordt gezien als erfstuk boordevol traditie, herinneringen en historie (inclusief gefossiliseerde etenswaren!). Je ontvangt uiteraard een nieuw item, zodat deze klaar is om gebruikt te worden. 

Opmerkingen

Dit pakket is zorgvuldig samengesteld door Prijsvrij.nl. Het kan zijn dat er kleine wijzigingen plaatsvinden welke beter bij het arrangement passen. De tekst is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten. Bekijk hier alle voorwaarden