Met je bon naar de zon

Welkom bij Met je bon naar de zon! Prijsvrij.nl werkt samen met Euroscoop om jou korting op je volgende vakantie te kunnen geven! Met jouw bioscoopkaartje kun jij voor korting sparen op je vakantie op Prijsvrij.nl. Alle vestigingen van Euroscoop Nederland en België doen mee aan deze actie. Zo werkt het:

 1. Bewaar je bioscoopkaartje van Eurscoop! Online besteld? Dan kun je je ticket gratis inwisselen bij een van de kassa's of ATM machines.
 2. Ga naar www.metjebonnaardezon.nl en scan jouw kaartje.
 3. Upload zoveel bonnen van Euroscoop als je wilt.
 4. Zoek jouw volgende vakantie uit op www.prijsvrij.nl.
 5. En genieten maar!


De actieperiode loopt van 24 juli 2019 tot en met 30 september 2019. Na deze periode kunnen er geen bonnen meer geüpload worden. Al het opgespaarde reistegoed zal na die datum verzilverd worden. Hiervan ontvang je automatisch een mailtje in je inbox. De kortingscodes kunnen tot uiterlijk 24 september 2020 worden ingewisseld.

Voor meer actievoorwaarden kijk je op www.metjebonnaardezon.nl.


Makkelijker kan niet dus! Weet jij al welke film jij gaat bezoeken?   Begin met sparen!

 

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Met je bon naar de zon?
De actie werkt heel simpel! De waarde van je kaartje bij één van de aangesloten bioscopen is de korting die je ontvangt op je reis bij Prijsvrij. Deze korting kun je opsparen tot een maximum bedrag van €45.

Hoe doe ik mee met de actie?
Meedoen met de actie is heel eenvoudig. Bewaar je kaartje van één van de aangesloten partners en surf op je smartphone, tablet of PC naar www.metjebonnaardezon.nl. Klik op ‘Ik ga voor het eerst sparen’ en upload een foto van je kaartje. Geef aan van welke vestiging dit kaartje is en vul je e-mailadres in. In je mailbox ontvang je een link waarmee je later in kan loggen om verder te sparen.

Hoe kan ik verder sparen?
Wanneer je voor de eerste keer een kaartje hebt gescand ontvang je per e-mail een link waarmee je kunt inloggen. Klik op de link en upload je nieuwe kaartje. Het tegoed zal automatisch worden opgeteld bij je eerder gescande kaartjes.

Wat is de looptijd van de actie?
De actie loopt vanaf 22 juli 2019 tot en met 30 september 2019.

Van welke partners kan ik kaartjes inscannen?
Je kunt kaartjes inscannen van de volgende vestigingen van Euroscoop:

 • Tilburg
 • Schiedam
 • Maastricht
 • Lanaken
 • Maasmechelen
 • Genk
 • Sint-Niklaas

Welke kaartjes kan ik scannen?
Je kunt alle filmkaartjes van de aangesloten partners gebruiken die zijn verkregen gedurende de actieperiode. De online bonnen kunnen in de bioscoop worden ingewisseld voor kaartjes.

Hoe werkt het inscannen?
Met je smartphone of tablet kun je op twee manieren jouw kaartje inscannen:

1)      Een nieuwe foto maken. Klik hiervoor op ‘Maak een nieuwe scan’.

2)      Een eerder gemaakte foto inscannen. Klik hiervoor op ‘of upload vanaf je device’. Via je PC is het alleen mogelijk om gebruik te maken van deze optie.

Hoe maak ik een goede foto?
Om te zorgen dat het kaartje goed gescand kan worden is het belangrijk dat de foto recht van boven wordt genomen en er voldoende licht is. Zorg ervoor dat de vestiging van de partner en het totaal betaalde bedrag duidelijk leesbaar in beeld zijn en het kaartje niet gekreukeld is.

Mijn kaartje wordt niet goed gescand, wat nu?
Als het niet lukt om het kaartje correct te scannen heb je de mogelijkheid om het nog een keer te proberen. Mocht het echt niet lukken kun je een foto van je kaartje mailen naar metjebonnaardezon@prijsvrij.nl.

Hoe ontvang ik mijn reistegoed?
Na het uploaden van een of meerdere kaartjes heb je de mogelijkheid om jouw reistegoed te verzilveren. Wanneer je hier op klikt zal er een kortingscode naar het opgegeven mailadres worden gestuurd. LET OP: Als je het tegoed eenmaal hebt verzilverd kun je niet verder sparen voor een hoger bedrag.

Tot welk bedrag kan ik sparen?
Je kunt sparen tot een maximum bedrag van €45. Het minimale bedrag dat gespaard moet worden is €1.

Waar kan ik mijn huidige tegoed zien?
Je kunt je huidige tegoed zien door op de link te klikken die je na de eerste scan hebt ontvangen in je mailbox. Via deze link kom je in je persoonlijke account waar een overzicht staat van het tegoed dat je hebt opgespaard.

Wat gebeurt er met mijn opgebouwde reistegoed bij beëindiging van de actie?
Het openstaande reistegoed zal na beëindiging van de actie worden omgezet in een kortingscode en wordt verstuurd naar het opgegeven e-mailadres.

Tot wanneer is mijn kortingscode geldig?
De kortingscode is na uitgifte een jaar geldig.

Hoe kan ik de kortingscode gebruiken?
De kortingscode kan in stap 2 van het boekingsproces worden ingevuld. De korting zal automatisch worden verrekend met het te betalen bedrag.

Is de korting geldig op alle reizen?
De korting is geldig op reizen van alle touroperators behalve Alltours en Alltoursx. Het minimale bestedingsbedrag is €1000. Kortingscodes kunnen worden ingewisseld op alle reis- en verzorgingstypen met vertrek van alle luchthavens.

Mijn ingevoerde kortingscode werkt niet, wat nu?
Controleer of de reis die u wilt boeken voldoet aan de voorwaarden van de actie (touroperator en minimaal bestedingsbedrag). Voldoet de reis aan de voorwaarden en lukt het nog steeds niet? Neem contact op met de klantenservice.

Wat doet Prijsvrij met mijn achtergelaten gegevens?
Om mee te doen met de actie moet je jouw e-mailadres achterlaten. Dit is nodig om later opnieuw in te loggen en naar dit mailadres zal ook de kortingscode worden gestuurd. Daarnaast is dit het adres waarop je de nieuwsbrief van Prijsvrij en de partner(s) zult ontvangen. Je kunt jezelf op ieder moment weer uitschrijven voor deze nieuwsbrieven.

Kan ik meerdere keren mee doen met de actie?
Ja, dat kan! Als je jouw reistegoed hebt verzilverd kun je daarna gewoon opnieuw beginnen met sparen. Het is echter niet mogelijk meerdere kortingscodes te gebruiken voor dezelfde reis.