Arctic Challenge 2019: Prij$vrij.nl voor Kika!

’s-Hertogenbosch – The Arctic Challenge 2019 gaat binnenkort van start! Team Prij$vrij.nl doet mee dit jaar en zet zich in voor Kika

Iedereen kent wel iemand in zijn of haar omgeving die aan het strijden is tegen kanker. Ieder jaar ervaren meer mensen de gevolgen van deze verschrikkelijke ziekte. Niet alleen volwassenen maar ook kinderen, die in de bloei van hun leven zouden moeten staan, lijden hieronder. Ook Mads, het zoontje van een van onze collega's, heeft jarenlang gevochten tegen ALL, Acute Lymfatische Leukemie. Na 2 heftige jaren vol behandelingen en een lang nazorgtraject is Mads afgelopen december na 5 controle jaren schoon verklaard! Om Mads, en vele kinderen zoals hem een hart onder de riem te steken doet Prijsvrij.nl mee aan deze challenge. Op dit moment geneest 75% van de kinderen van kinderkanker. Uiteraard is het doel om hier 100% van te maken. Met het geld dat opgehaald wordt kan er onderzoek gedaan worden naar nieuwe medicijnen en behandelingen. Dan hoeft geen kind meer te lijden aan deze verschrikkelijke ziekte!


"Toen zo ziek, maar altijd vrolijk, positief en sterk genoeg om de strijd tegen kanker te winnen"

September 2012

Mads nu

September 2012

Mads nu

September 2012

Mads nu


The Arctic Challenge Tour:

The Arctic Challenge, een toertocht dwars door Scandinavië. Én niet zomaar een! Bij deze toertocht worden vermoeidheid, tegenslag en kameraadschap op de proef gesteld. In 9 dagen tijd wordt er maar liefst tussen de 6.000 en 7.000 km afgelegd naar een bestemming voorbij de Noordpoolcirkel. Rijden over sneeuw en ijs, dwars door prachtige natuurgebieden en Scandinavische bossen, langs ijsmeren en gebergten. Een unieke rijbeleving waarbij de route vooraf niet bekend is voor de deelnemers! Doel is het vinden van de meest ideale route en het afleggen van een etappe in een zo kort mogelijke tijd en/of zo kort mogelijke afstand.

Prijsvrij.nl is niet alleen hoofdsponsor van deze toertocht, dit jaar zal ook een team van Prijsvrij.nl meerijden in The Arctic Challenge met als doel: geld inzamelen voor Kika (Stichting Kinderen Kankervrij). De challenge zal starten op 12 januari 2019 en eindigen op 20 januari 2019. Ben je nog van plan op vakantie te gaan? Boek dan jouw reis in deze periode. Prijsvrij.nl doneert namelijk € 5,00 per boeking aan Kika, voor alle boekingen gemaakt in deze periode. Meer donaties zijn natuurlijk altijd welkom!


De Challenge in het kort:

  • Een toertocht dwars door Scandinavië
  • 9 dagen, 7000 kilometer, -40° Celsius, 34 teams
  • Start: 12 januari 2019 om 11:00
  • Finish: 20 januari 2019 rond 15:00
  • Prijsvrij.nl doneert € 5,00 per gemaakte boeking aan Kika

Hier volg je de strijd

Wie legt de meest ideale route af? Blijf ons team op de voet volgen via Instagram, Facebook en op tv via RTL 7, op 3, 10 en 17 februari 2019 om 16:30 uur.