Vakantie Ibiza: zo mis je niets!

Ibiza of zoals de Spanjaarden zelf zeggen, Eivissa, ligt ongeveer ter hoogte van Valencia en ten zuiden van Mallorca. Het eiland staat bekend om haar feesten, vrijheid en hippies. Tegenwoordig heeft Ibiza je veel meer te bieden. Lees snel verder over een vakantie Ibiza zodat je niets hoeft te missen bij je bezoek aan dit eiland!

De Balearen: Ibiza
Het hippe Ibiza

Lees verder Vakantie Ibiza: zo mis je niets!

Reacties

reacties

Familiekamers: nog volop beschikbaar!

Het vroegboekseizoen voor de zomervakantie 2017 is losgebarsten. De vakanties zijn voor velen al aangevraagd dus de zoektocht voor die perfecte vakantie is nu begonnen. Kies jij een vakantie binnen Europa, of ga jij voor een verre bestemming? Ben jij afhankelijk van de schoolvakanties? Lees snel verder! Wij hebben alvast een selectie gemaakt van de allerleukste hotels die nog volop familiekamers beschikbaar hebben voor deze zomer.

Lees verder Familiekamers: nog volop beschikbaar!

Reacties

reacties

Dé top 10 hotels 2016: laat je inspireren!

Het jaar is weer bijna ten einde en dat is natuurlijk een perfect moment om het afgelopen jaar onder de loep te nemen. En wat is nou leuker dan alle top hotels van het afgelopen jaar op een rijtje te zetten! Bekijk onze top 10 hotels 2016 en wie weet zit er inspiratie tussen voor een knallende vakantie in 2017!

top 10 hotels 2016
Lees verder Dé top 10 hotels 2016: laat je inspireren!

Reacties

reacties

Vakantie Mauritius: Ideale huwelijksreis bestemming

Na jullie mooiste dag toe aan wat quality-time met elkaar? Kies voor een huwelijksreis naar Mauritius! Mauritius is een prachtig tropisch eiland in de Indische Oceaan en is de perfecte bestemming voor een onvergetelijke huwelijksreis, omdat het voor ieder wat wils biedt. Als je deze 3 redenen hebt gelezen weet je zeker waarom je een vakantie Mauritius moet boeken!

Vakantie Mauritius - Flic en Flac
Het strand van Flic en Flac

Lees verder Vakantie Mauritius: Ideale huwelijksreis bestemming

Reacties

reacties