Vliegen vanaf Duitsland

Vliegen vanaf Duitsland is zo gek nog niet. Sterker nog, het is in veel gevallen zelfs een uitstekend alternatief voor vertrek vanaf een Nederlandse luchthaven! Zeker wanneer je in een grensregio woont is vliegen vanaf Duitsland om diverse redenen vaak voordeliger. 

Voordelen vliegen vanaf Duitsland

Maar ook vanuit het westen van Nederland kan vliegen vanaf Duitsland je leuke voordelen opleveren. Mijd bijvoorbeeld de files richting de luchthavens Amsterdam Schiphol en Eindhoven Airport en ga voor Duitsland. Eén van de grootste voordelen van vliegen vanuit Duitsland is dat het aanbod enorm groot is. Naast de populaire bestemmingen vanuit vliegveld Amsterdam Schiphol en andere Nederlandse luchthavens, heeft Duitsland ook een groot aanbod voor verre vakanties of de wat minder populaire Europese bestemmingen.

Alle voordelen op een rij:

 • Vaak voordeliger dan vanaf Nederlandse luchthavens
 • Minder files op weg naar de luchthaven
 • Voordelig parkeren
 • Rustige start van je vakantie
 • Alle grote Europese en niet-Europese bestemmingen binnen handbereik
 • Vaak vaste vliegtijden zonder wijzigingen

 Boek jouw goedkope vakantie vanuit Duitsland

Boek je een vakantie via Duitsland bij Prijsvrij.nl, dan ben je verzekerd van de laagste prijs. Met onze Best Deal Garantie, vind je jouw vakantie nergens goedkoper! Vliegen vanaf Düsseldorf, vliegen vanaf Keulen, vliegen vanaf Münster of vliegen vanaf Weeze: met ANVR/SGR garanties, extra veel voordeel, géén boekingskosten én de Best Deal Garantie!

Wat onze klanten zeggen
Beoordeeld als het Beste reisbureau!

Goed

8.6/10

Goed

5532 beoordelingen door klanten op Trustpilot

Geselecteerde beoordelingen:
 • Uitstekend
  7. december
  tot zover prima

  duidelijke website, ik heb niet het idee dat ik te veel betaal, maar ik zit natuurlijk nog maar in het begin van het traject. Als de vakantie over is kan ik meer zeggen over prijsvrij.nl

 • Uitstekend
  6. december
  Klantvriendelijk, meedenkend en oplossingsgericht.

  Doordat we 5 minuten na elkaar een vakantie boekten naar mallorca hadden mijn zus en zwager ws de laatste plekken in het vliegtuig en zouden mijn man en ik alleen via antwerpen kunnen vliegen. Dat wil je niet als je met zn vieren op vakantie gaat. Prijsvrij heeft er alles aan gedaan dat we toch samen (2 x 2 personen) konden vertrekken vanaf eindhoven. Ook de documenten en de info waren duidelijk en prima geregeld. Vol vertrouwen hebben we nu al de volgende reis geboekt.

 • Uitstekend
  5. december
  Overzichtelijk en helder

  Ja kan makkelijk je reis kiezen door de filters toe te passen ben zeer tevreden

 • Uitstekend
  5. december
  Makkelijk, uitgebreid en snel.

  Prijsvrij heeft veel keus, is makkelijk in het boeken en verdere proces en regelt alles zeer snel. Je word ook op zaken gewezen waar je misschien zelf niet meteen aan denkt, zoals reisverzekering, annuleringsverzekering, maar ook een visum.

 • Uitstekend
  5. december
  Goede service en lekker overzichtelijk

  De website is erg overzichtelijk. Makkelijk om selecties te maken en keuzes ter vergelijken! top!

 • Uitstekend
  4. december
  prima service

  De service was van zeer vriendelijke aard , doeltreffend . verder voelde ik me gehoord en begrepen. Daarbij komt dat het probleem opgelost is

 • Uitstekend
  4. december
  Keken van vliegtickets

  Ik werd met veel geduld door de website van easyet en transactie ja geholpen dank hiervoor wim

 • Uitstekend
  4. december
  Overzichtelijk boeken

  Via de site doorloop je overzichtelijk alle stappen. Er wordt duidelijk weergegeven wat wel dan wel niet inclusief bij de prijs in zit. nadat je geboekt hebt, krijg je snel een mail van de bevestiging. oftewel tot heden zeer tevreden al id de reis pas in mei.

 • Uitstekend
  4. december
  Betrouwbare goede organisatie

  Ik had per ongeluk via het verkeerde vliegveld geboekt. Gelukkig stonden de vriendelijke medewerkers gelijk voor me klaar ! Binnen een week was het geregeld en kon ik mijn reis kosteloos omboeken. Bedankt prijsvrij!

 • Uitstekend
  3. december
  Super reisbureau

  Duidelijke site om een vakantie te boeken