Orsa Gronklitt

Orsa, Dalarna, Zweden

  • Vakantiepark
Vanafprijs geldt op:
13 december 7 nachten
met 2 personen
Eigen vervoer
Alle prijzen & boeken
p.p. vanaf 205

Informatie over Orsa Gronklitt

Algemeen

Vakantiepark in de bossen met het land van de Kerstman en een roofdierenpark op korte afstand. Een ideale wintervakantie voor gezinnen met kinderen!

Bijzonderheden

Ter plaatse te betalen: huisdieren, toegestaan, ##SEK 300##. Kinderbed en kinderstoel: ##SEK 200## per item per verblijf. Alle opgeven bij boeking. Verderop in het boekingsproces, bij de laatste stap (controleren en boeken), treft u een opmerkingenveld waarin u deze vermelding kunt maken.

Faciliteiten

Receptie, skishop, winkel, restaurant en pub. Overige faciliteiten in het dorp Orsa, dat op ca. 15 km ligt.

Ligging

De woningen liggen in de bossen, ruim verspreid en op loopafstand vanaf het roofdierenpark. De skiliften gaan langs het park.

Inbegrepen

Energiekosten.

Niet inbegrepen

Ter plaatse te betalen: bed- en badlinnen, ##SEK 175## per persoon per set. U kunt dit ook zelf meenemen. Eindschoonmaak type A: ##SEK 1020## en type B: ##SEK 1150## of zelf schoonmaken).

Extras

Met de ferry van Color Line

Indien u deze reis inclusief ferry overtocht boekt, is de ferry van Color Line vanaf Kiel (Duitsland) naar Oslo v.v. inbegrepen.

De Color Line heeft dynamische tarieven en beschikbaarheid. Nadat u uw boeking heeft gemaakt, nemen we contact met u op om de prijs en beschikbaarheid definitief door te geven.

 Het reisschema ziet er als volgt uit:

  • Zaterdag: vertrek Kiel - Oslo, overnachting aan boord van de ferry
  • Zondag: aankomst Oslo-Noorwegen-Zweden, 7 overnachtingen in uw wintersportaccommodatie 
  • Zondag: vertrek Oslo - Kiel, overnachting aan boord van de ferry
  • Maandag: retour in Nederland

De totale reisduur is 10 dagen.

Vanuit Utrecht rijdt u in ca. 6 uur naar Kiel in het noorden van Duitsland. Daar kunt u inchecken waarna de ferry om 14.00 uur vertrekt (deze vertrektijd geldt ook op de terugreis vanaf Oslo). Uw vakantie begint al aan boord. Nadat u uw hut heeft gevonden, kunt u het schip verkennen. Er zijn diverse restaurants, varierend van buffet tot pizza tot a la carte. We bieden de overtocht altijd standaard op basis van logies aan, maar u kunt bij Color Line vooraf ontbijt en/of diner reserveren. Dit kunt u in verderop in het boekingsproces bij de extras aangeven. Na het eten kunt u een drankje drinken in een van de bars of lounges waar soms ook live muziek is. Er is zelfs een wellnesscentrum en een klein zwembad.

Uiteraard kunt u ook winkelen aan boord. Parfumerie, kleding, souvenirs en veel andere artikelen zijn tot laat in de avond te verkrijgen. U verblijft in een binnen- of buitenhut met eigen douche en toilet, heerlijke bedden met optimaal slaapcomfort en een televisie. 

De oversteek duurt 20 uur. U arriveert in Oslo rond 10.00 uur en heeft de gehele dag om uitgerust en op uw gemakt naar uw eindbestemming te reizen. Naar Orsa is het nog ca. 4,5 uur rijden (350 km). Denkt u er aan dat winterbanden in Scandinavie verplicht zijn. U reserveert bij ons altijd een overtocht, personenauto (max. 5 meter lang en 2 meter hoog) en hutaccommodatie. Indien uw auto groter is, dient u met ons contact op te nemen.

 Transfer informatie

 

Bovenstaande tekst van reisaanbieder De Jong Intra vakanties is onder voorbehoud en kan per reis verschillen (bv. wat is wel/niet inbegrepen). De informatie van de door jou gekozen reis & aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, indien een reis staat geselecteerd.
Alle prijzen & boeken