Orsa Gronklitt

Orsa, Dalarna, Zweden

  • Vakantiepark
Vanafprijs geldt op:
14 augustus 3 nachten
met 2 personen
Eigen vervoer
Alle prijzen & boeken
p.p. vanaf 125

Informatie over Orsa Gronklitt

Algemeen

Vakantiepark in de bossen met het land van de Kerstman én een roofdierenpark op korte afstand. Een ideale wintervakantie voor gezinnen met kinderen!

Bijzonderheden

Ter plaatse te betalen: huisdieren, toegestaan, 300 SEK. Kinderbed en kinderstoel: 200 SEK per item per verblijf. Alle opgeven bij boeking.

Faciliteiten

Receptie, skishop, winkel, restaurant en pub. Overige faciliteiten in het dorp Orsa, dat op ca. 15 km ligt.

Ligging

De woningen liggen in de bossen, ruim verspreid en op loopafstand vanaf het roofdierenpark. De skiliften gaan langs het park.

Inbegrepen

Energiekosten.

Niet inbegrepen

Ter plaatse te betalen: bed- en badlinnen, 175 SEK per persoon per set. U kunt dit ook zelf meenemen. Eindschoonmaak type A: 1020 SEK en type B: 1150 SEK (of zelf schoonmaken).

Transfer informatie

Indien u een vliegreis bij ons boekt, is de transfer niet inbegrepen. Er zijn geen transferbussen dus we raden u aan om een auto te huren vanaf de luchthaven van Oslo, Gardermoen.

Bovenstaande tekst is onder voorbehoud en kan per reis verschillen (bv. wat is wel/niet inbegrepen). De informatie van de door jou gekozen reis & aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, indien een reis staat geselecteerd.
Alle prijzen & boeken
Hoe kunnen wij u helpen