Meivakantie

Voor veel schoolgaande kinderen duurt de meivakantie van 2018 twee weken. Een prima tijd dus om eens heerlijk op vakantie te gaan! Zo is het in mei al heerlijk weer in bijvoorbeeld: Egypte, Turkije, Spanje of op de Canarische Eilanden. Maar er kan natuurlijk ook dichter bij huis vakantiepret worden beleefd. Denk bijvoorbeeld aan een dagje naar een pretpark of boek een weekendje weg met het hele gezin. 

Eerste zonnestralen

De meivakantie 2017 staat niet alleen voor een vakantie met het gehele gezin, maar ook voor het opzoeken van het heerlijke zomerweer. Nu is het namelijk dé periode om er eens heerlijk tussenuit te gaan en de zon op te zoeken. De temperatuur op de Canarische Eilanden ligt namelijk in de meivakantie rond de 22 graden. Prima temperatuur om een vakantie te vieren! Wanneer je liever dichtbij huis blijft, kan je ook de warme Spaanse zon opzoeken rondom de Costa del Sol, of bijvoorbeeld Turkije of Griekenland.  Ben je op zoek naar de actuele schoolvakanties? Bekijk dan onze speciale schoolvakanties pagina

Meivakanties vanaf Duitsland spotgoedkoop

Omdat ze in Duitsland geen meivakantie kennen is de vraag naar reizen bij onze oosterburen in deze periode veel lager dan in Nederland, als gevolg daarvan liggen de prijzen dan ook stukken lager. Het verschil kan zelfs oplopen tot honderden euro's per persoon! Het loont daarom zeker om de opties Düsseldorf of Keulen mee te nemen in je keuze voor de vertrekluchthaven. 

Vakantieparken

Er zijn vakantieparken genoeg in Nederland, België en Duitsland. Eenvoudig met je eigen auto (of huurauto) te bereizen. De parken liggen aan het strand of in een bosrijke omgeving. Ze zijn veelal gericht op kinderen en hebben voorzieningen als: speeltuinen, animatieprogramma's, sporten, kinderzwembaden, etc. Ideaal dus voor een meivakantie met de kinderen!

Boek je meivakantie 2018 voordelig bij Prijsvrij.nl

Bij Prijsvrij.nl boek je altijd jouw reis voor de beste prijs, ook je meivakantie. We berekenen géén boekingskosten en met onze Beste Deal Garantie weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. Boek je meivakantie online bij Prijsvrij.nl!

Meivakantie 2018
De vastgestelde meivakantie van 2018 is van 27 april t/m 6 april (week 18).

Scholen kunnen echter de meivakantie 2018 met een week uitbreiden naar week 16 of 18.
  Wat onze klanten zeggen
  Beoordeeld als het Beste reisbureau!

  Goed

  8.7/10

  Goed

  6663 beoordelingen door klanten op Trustpilot

  Geselecteerde beoordelingen:
  • Uitstekend
   23. mei
   goede en snelle afhandeling van mijn …

   goede en snelle afhandeling van mijn geboekte reis

  • Uitstekend
   23. mei
   Super site

   Super site, snel en duidelijk

  • Uitstekend
   23. mei
   Mooie prijs en duidelijke communicatie

   Mooie prijs en duidelijke communicatie

  • Uitstekend
   23. mei
   Tot nu toe gaat het allemaal prima

   Tot nu toe gaat het allemaal prima, het is de eerste keer dat wij via prijsvrij een boeking doen. het is helder en overzichtelijk, plus je wordt goed geïnformeerd.

  • Uitstekend
   23. mei
   Telefoniste roos heeft ons perfect …

   Telefoniste roos heeft ons perfect geholpen. Alles duidelijk uitgelegd en een fijne duidelijks vriendelijke telefoonstem. super !

  • Uitstekend
   22. mei
   Duidelijke website corecte afhandeling …

   Duidelijke website corecte afhandeling . kort om niets mis mee.

  • Uitstekend
   22. mei
   prima geregeld.

   prima geregeld.

  • Uitstekend
   22. mei
   Toen ik zelf een fout had gemaakt wat …

   Toen ik zelf een fout had gemaakt wat betreft de hoofdboeker, werd mijn bericht binnen een dag beantwoord en de fout meteen aangepast. Top!

  • Uitstekend
   22. mei
   Super vakantie gehad alles naar wens …

   Super vakantie gehad alles naar wens ,goed geregeld en zelfs een upgrade van appartement. volgende vakantie voor november alweer geboekt bij prijsvrij.

  • Uitstekend
   22. mei
   Makkelijk boeken tegen een goeie prijs …

   Makkelijk boeken tegen een goeie prijs en de papieren werden netjes per mail toegestuurd