Meivakantie

Voor veel schoolgaande kinderen duurt de meivakantie van 2017 twee weken. Een prima tijd dus om eens heerlijk op vakantie te gaan! Zo is het in mei al heerlijk weer in bijvoorbeeld: Egypte, Turkije, Spanje of op de Canarische Eilanden. Maar er kan natuurlijk ook dichter bij huis vakantiepret worden beleefd. Denk bijvoorbeeld aan een dagje naar een pretpark of boek een weekendje weg met het hele gezin. 

Eerste zonnestralen

De meivakantie 2017 staat niet alleen voor een vakantie met het gehele gezin, maar ook voor het opzoeken van het heerlijke zomerweer. Nu is het namelijk dé periode om er eens heerlijk tussenuit te gaan en de zon op te zoeken. De temperatuur op de Canarische Eilanden ligt namelijk in de meivakantie rond de 22 graden. Prima temperatuur om een vakantie te vieren! Wanneer je liever dichtbij huis blijft, kan je ook de warme Spaanse zon opzoeken rondom de Costa del Sol, of bijvoorbeeld Turkije of Griekenland.  Ben je op zoek naar de actuele schoolvakanties? Bekijk dan onze speciale schoolvakanties pagina

Meivakanties vanaf Duitsland spotgoedkoop

Omdat ze in Duitsland geen meivakantie kennen is de vraag naar reizen bij onze oosterburen in deze periode veel lager dan in Nederland, als gevolg daarvan liggen de prijzen dan ook stukken lager. Het verschil kan zelfs oplopen tot honderden euro's per persoon! Het loont daarom zeker om de opties Düsseldorf of Keulen mee te nemen in je keuze voor de vertrekluchthaven. 

Vakantieparken

Er zijn vakantieparken genoeg in Nederland, België en Duitsland. Eenvoudig met je eigen auto (of huurauto) te bereizen. De parken liggen aan het strand of in een bosrijke omgeving. Ze zijn veelal gericht op kinderen en hebben voorzieningen als: speeltuinen, animatieprogramma's, sporten, kinderzwembaden, etc. Ideaal dus voor een meivakantie met de kinderen!

Boek je meivakantie 2017 voordelig bij Prijsvrij.nl

Bij Prijsvrij.nl boek je altijd jouw reis voor de beste prijs, ook je meivakantie. We berekenen géén boekingskosten en met onze Beste Deal Garantie weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. Boek je meivakantie online bij Prijsvrij.nl!

Meivakantie 2017
De vastgestelde meivakantie van 2017 is van 22 april t/m 30 april (week 17).

Scholen kunnen echter de meivakantie 2017 met een week uitbreiden naar week 18.
  Wat onze klanten zeggen
  Beoordeeld als het Beste reisbureau!

  Goed

  8.7/10

  Goed

  6443 beoordelingen door klanten op Trustpilot

  Geselecteerde beoordelingen:
  • Uitstekend
   23. april
   Tevreden boeking.

   .erg tevreden boeking vlot en probleemloos gegaan zou prijsvrij aanraden bij vrienden.

  • Uitstekend
   23. april
   Duidelijke boeking

   Duidelijke boeking

  • Uitstekend
   23. april
   Prijsvrij is probleemvrij?!

   Ik zou boeken via deze pagina aan iedereen aanbevelen. De pagina is overzichtelijk opgesteld door middel van alle tabbladen dus informatie is makkelijk te vinden. En tijdens het boeken worden alle zaken kort uitgelegd. Je komt niet voor verrassingen te staan! al met al wij zijn zeer tevreden en moeten nog naar onze bestemming vertrekken.

  • Uitstekend
   23. april
   …snel geregeld

   prima site ,snelle reaktie van prijsvrij duidelijk,goede prijs

  • Uitstekend
   23. april
   De boeking verliep helemaal vlekkeloos

   De boeking verliep helemaal vlekkeloos

  • Uitstekend
   23. april
   Handig makkelijk en goede prijzen

   Handig makkelijk en goede prijzen

  • Uitstekend
   22. april
   Super goed geregeld

   Super goed geregeld

  • Uitstekend
   22. april
   3 jaar geleden via een collega op …

   3 jaar geleden via een collega op prijsvrij gewezen. Sindsdien boek ik ieder jaar 1 of 2 x per jaar bij prijsvrij. Kijk nog niet eens meer verder!!! Super tevreden😁

  • Uitstekend
   21. april
   Alles prima snel geregeld

   Alles prima snel geregeld

  • Uitstekend
   21. april
   Zeer prettige & overzichtelijke web …

   Zeer prettige & overzichtelijke web site heldere deals en geen verrassingen achteraf!! You get what you see!! 👍